zaterdag 13 augustus 2022
25.5 C
Paramaribo
18.1 C
Amsterdam
0
(0)

Volgauto minister Juspol maakt aanrijding

lees ook ...

Noodsituatie SEH; zoveel mogelijk drinken bij diarree

De regering, de Nationale Ziekenhuisraad (NZR), kinderartsen, Bureau Openbare Gezondheidszorg (BOG), de Pan-Amerikaanse Gezondheidsorganisatie (PAHO) en andere deskundigen, hebben tijdens het spoedove...

Een volgauto in de colonne van de minister van Justitie en Politie raakte op maandag 21 februari betrokken bij een aanrijding met twee andere voertuigen. Er deden zich gelukkig geen persoonlijke ongelukken voor. De voertuigen hebben  materiële schade opgelopen. Bij een van de auto’s was de schade aanzienlijk.

De minister was omstreeks 07:30 uur in stromende regen, onder begeleiding van de volgauto’s met loeiende sirene en zwaailichten, onderweg naar zijn kantoor toen het incident zich voordeed. De ministeriële colonne reed over de Johannes Mungrastraat in de richting van het stadscentrum. Bij de hoek met de Virolastraat raakte de voorste auto van de colonne een voertuig, dat vanuit noordelijke richting de Johannes Mungrastraat probeerde te kruisen.

Door de klap kwam dit voertuig in botsing met een ander voertuig op de Johannes Mungrastraat. De botsing deed zich voor bij zeer slecht weer. De zaak wordt afgehandeld volgens de geldende procedures, wet- en regelgeving. Veiligheidsmensen van de minister hebben zich ontfermd over de inzittenden van de voertuigen. De minister heeft attentie getoond en staat in contact met beide bestuurders.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVolgauto minister Juspol maakt aanrijding