vrijdag 29 maart 2024
24 C
Paramaribo
11.7 C
Amsterdam
0
(0)

Volgauto minister Juspol maakt aanrijding

lees ook ...

Vicepresident Brunswijk viert 19 jaar Stichting 1 voor 12 me...

De Stichting 1voor12, een organisatie gewijd aan het helpen van mensen in nood, vierde afgelopen zaterdag haar 19-jarig jubileum met ondersteuning van vicepresident Ronnie Brunswijk. De viering vond p...

Een volgauto in de colonne van de minister van Justitie en Politie raakte op maandag 21 februari betrokken bij een aanrijding met twee andere voertuigen. Er deden zich gelukkig geen persoonlijke ongelukken voor. De voertuigen hebben  materiële schade opgelopen. Bij een van de auto’s was de schade aanzienlijk.

De minister was omstreeks 07:30 uur in stromende regen, onder begeleiding van de volgauto’s met loeiende sirene en zwaailichten, onderweg naar zijn kantoor toen het incident zich voordeed. De ministeriële colonne reed over de Johannes Mungrastraat in de richting van het stadscentrum. Bij de hoek met de Virolastraat raakte de voorste auto van de colonne een voertuig, dat vanuit noordelijke richting de Johannes Mungrastraat probeerde te kruisen.

Door de klap kwam dit voertuig in botsing met een ander voertuig op de Johannes Mungrastraat. De botsing deed zich voor bij zeer slecht weer. De zaak wordt afgehandeld volgens de geldende procedures, wet- en regelgeving. Veiligheidsmensen van de minister hebben zich ontfermd over de inzittenden van de voertuigen. De minister heeft attentie getoond en staat in contact met beide bestuurders.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVolgauto minister Juspol maakt aanrijding