zondag 4 december 2022
23.8 C
Paramaribo
0.6 C
Amsterdam
5
(1)

Voetganger dood door aanrijding

lees ook ...

Parmessar Dissapointed: Text VAT changed at publication

Rabin Parmessar, the leader of the NDP party, points out that the Tax Added Value Act's (VAT) published wording differs from the version that was adopted by the National Assembly. He promptly informed...

De 58-jarige voetganger Soepi Rampersad is in de vroege ochtend van zaterdag 15 oktober door een Noah busje aangereden aan de Martin Luther King (MLK)-weg. Onderweg naar het ziekenhuis kwam hij te overlijden. De politieagenten van het bureau Paranam die op 15 oktober omstreeks 02.10 uur via het Command Center de melding kregen, deden de locatie aan en troffen het verkeersslachtoffer met letsels langs de weg aan.

De gewonde voetganger werd met de ambulance voor medische hulp afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH), maar kwam onderweg naar de ziekeninrichting te overlijden. Bij aankomst op de SEH stelde een arts officieel de dood van het verkeersslachtoffer vast. Het voorlopig onderzoek wijst uit dat de 38-jarige automoilist Robby M. over voornoemde weg reed, komende vanuit de richting van Afobakka, gaande richting Paramaribo.

Naar zeggen van Robby was het vrij donker op de weg en voor de kruising van de MLK- en de Steenslagweg zag hij plotseling een voetganger de weg van het Noorden naar het Zuiden oversteken. Hij week daarbij uit, kwam op de berm terecht, waarbij de voetganger toch werd aangereden. Het rijbewijs van de autobestuurder die niet onder invloed van alcohol verkeerde is hangende het onderzoek ingevorderd en het Noah busje werd voor  algehele keuring door de politie in beslag genomen.

Het ontzielde lichaam van Soepi is in opdracht van het Openbaar Ministerie (O.M.) voor obductie door de politie in beslag genomen. Robby werd voorgeleid bij een Hulp Officicier van Justitie en is na overleg met het O.M. heengezonden. Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Midden.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVoetganger dood door aanrijding