maandag 27 maart 2023
25 C
Paramaribo
7 C
Amsterdam
0
(0)

Voedselpakketten voor gezinnen Wanica.

lees ook ...

Sessie over voeden en opvoeden voor tienermoeders op Latour

Het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugd (AWJ) heeft op zaterdag 18 maart 2023 een sessie 'Opvoedingsvaardigheden' georganiseerd in Stibula te Latour voor schoolgaande tienermoeders. Hierme...

De overheid heeft levensmiddelenpakketten gegeven aan de bewoners van het district Wanica die ook zwaar getroffen zijn door de wateroverlast de voorbije weken.  De groep die in aanmerking kwam, kon zich eerder registreren om in aanmerking te komen voor een pakket. Op zaterdag 19 juni kwamen de gebieden De Nieuwe Grond en Hanna’s Lust en omgeving aan de beurt.

Bureau Eenheid leverde de pakketten af. Het aanwezige DNA-lid Henk Aviankoi gaf aan dat het een mooi gebaar is van de regering om burgers die zwaar getroffen zijn door de Corona pandemie en de wateroverlast, tegemoet te komen. Hij riep de aanwezigen op de mensen met liefde te helpen omdat ze het zwaar hebben. Verder riep hij de samenleving ook op om dit gebaar vanuit de overheid te waarderen. God is met Suriname, aldus de volksvertegenwoordiger die te Hanna’s Lust en De Nieuwe Grond persoonlijk hielp pakketten aan burgers te overhandigen.

Krishan Thakoer, die een coördinerende rol heeft bij de distributie van de pakketten in ressort De Nieuwe Grond zei dat de voorbereidingen uitdagend waren. De districts- en ressortraadsleden hebben de registratie van personen die dringend hulp nodig hadden, bijgehouden. Ressort De Nieuwe Grond is één van de grootste ressorten in het district. Voor dit ressort zijn er 850 pakketten beschikbaar. Thakoer hoopt spoedig alle pakketten te hebben geleverd voor de ressorten waar hij verantwoordelijk voor is, aangezien bepaalde producten aan bederf onderhevig zijn.

Burgers die de pakketten tot aan huis geleverd kregen, gaven aan blij te zijn dat de overheid heeft ingespeeld op hun noden. Vanuit de overheid is het de bedoeling landelijk mensen te helpen die getroffen zijn door de watersnood en de COVID-19 pandemie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVoedselpakketten voor gezinnen Wanica.