donderdag 23 maart 2023
25.5 C
Paramaribo
13.5 C
Amsterdam
5
(1)

Voedselpakketten voor behoeftigen

lees ook ...

Alakondre Puwema Neti voor uitbanning rassendiscriminatie

Matai Zamuël, de mannelijke Caricom-Jeugdambassadeur voor Suriname (2022-2024), is de motor achter de Alakondre Puwema Neti. Deze activiteit heeft plaatsgevonden op 21 maart 2023 in Theater Thalia en ...

Duizend voedselpakketten werden door Soerin Goerdayal, coördinator van het voedselpakkettenproject, overhandigd aan DC Suraksha Sital-Hirasingh van Wanica Noord-West. De voedselpakketten werden samengesteld met de ondersteuning van bedrijven in de vorm van geld en goederen, voor hulpbehoeftigen in de samenleving,  De pakketten worden door de regionale organen  verstrekt aan de doelgroep via de verschillende ressortsraden.

Het voedselpakket bestaat voornamelijk uit levensmiddelen waaronder rijst, bruine bonen, aardappelen, bananen, suiker en blom. Na de symbolische overhandiging van een pakket aan DC Sital-Hirasingh, zijn de voorzitters van de verschillende ressortraden van start gegaan met de distributie van de pakketten. Het ging om de eerste partij voedselpakketten waarna de rest van de districtscommissariaten ook aan de beurt komen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVoedselpakketten voor behoeftigen