zaterdag 15 juni 2024
26 C
Paramaribo
15.4 C
Amsterdam
0
(0)

Vliegveld Nickerie voorlopig alleen beschikbaar voor landbouw vliegtuigen

lees ook ...

Confrontatie tussen OWOS en politie bij EBS-centrale: vakbon...

Tussen leden van de Ogem Werknemersorganisatie Suriname (OWOS) en de politie is er vandaag een confrontatie ontstaan bij de centrale van de Energie Bedrijven Suriname (EBS) aan de Saramaccastraat. Hie...

Mevrouw Mr. E. Noordzee, directeur Transport van het Ministerie van Transport, communicatie en Toerisme (TCT), heeft samen met een team deskundigen van het Ministerie en de Werkgroep Vliegveld Nickerie, onder leiding van de heer Imro Manglie, een stakeholders meeting gehouden in Nickerie met betrekking tot het vliegveld.

Het vliegveld dat momenteel in een deplorabele staat verkeert is ongeschikt verklaard. Hierdoor mogen de komende zes maanden alleen landbouwvliegtuigen gebruik maken van de landingsbaan. Het Ministerie, de Werkgroep Vliegveld Nickerie en de belanghebbenden zullen samen werken aan een structurele aanpak van het vliegveld.

Tijdens deze meeting werd er ook een beroep gedaan op de gebruikers van het terrein om hun documenten in orde te maken. Het dumpen van lege chemicaliënflessen op het terrein, blijkt ook een probleem te zijn. Daarom werder een beroep gedaan op de mensen die zich daaraan schuldig maken, dat niet meer te doen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVliegveld Nickerie voorlopig alleen beschikbaar voor landbouw vliegtuigen