zondag 28 november 2021
31 C
Paramaribo
4.9 C
Amsterdam
5
(1)

Vliegtuig Gum Air maakt noodlanding; inzittenden in hospitaal

lees ook ...

Stichting Amor Vitae verstrekt nogmaals pakketten

Op het parkeerterrein van Roy Boedhoe Enterprise pompstation in Commewijne heeft Stichting Amor Vitae op zondag 21 november  honderddertien pakketten verstrekt aan burgers, vanuit het parkeerterrein v...

Een toestel van de vliegmaatschappij Gum Air heeft vandaag een noodlanding gemaakt nabij de Suralco plant in Para. Alle zes inzittenden zijn per helikopter naar de Spoedeisende Hulp vervoerd voor eventuele medische hulp.

Op de locatie van het ongeval zijn zowel manschappen van de politie als Casas voor onderzoek aanwezig. Er is nog niets bekend over de oorzaak van het vliegtuigongeluk.

Intussen heeft Gum Air bekendgemaakt dat vanmorgen een Cessna 206, die vanuit Zorg en Hoop is vertrokken met als bestemming Stoelmanseiland, na het opstijgen te maken gehad met motorproblemen. Als gevolg hiervan moest de piloot een noodlanding maken.

De gekozen locatie voor deze noodlanding was achter Paranam, in een van de oude mijnen van Suralco. Alle 5 inzittenden zijn intussen per helikopter naar Paramaribo vervoerd en voor observatie opgenomen in het ziekenhuis. Het onderzoek is nog gaande.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVliegtuig Gum Air maakt noodlanding; inzittenden in hospitaal