dinsdag 28 maart 2023
30 C
Paramaribo
7 C
Amsterdam
5
(1)

Vliegtuig Gum Air maakt noodlanding; inzittenden in hospitaal

lees ook ...

Foodbasket, een manier om de armoede minder schrijnend te ma...

Op 28 mei 2022 lanceerde Food Basket, in samenwerking met The Community Hub, de opening van zijn tweede filiaal. Het eerste filiaal staat op het Veerplein te Meerzorg Commewijne. Het tweede filiaal st...

Een toestel van de vliegmaatschappij Gum Air heeft vandaag een noodlanding gemaakt nabij de Suralco plant in Para. Alle zes inzittenden zijn per helikopter naar de Spoedeisende Hulp vervoerd voor eventuele medische hulp.

Op de locatie van het ongeval zijn zowel manschappen van de politie als Casas voor onderzoek aanwezig. Er is nog niets bekend over de oorzaak van het vliegtuigongeluk.

Intussen heeft Gum Air bekendgemaakt dat vanmorgen een Cessna 206, die vanuit Zorg en Hoop is vertrokken met als bestemming Stoelmanseiland, na het opstijgen te maken gehad met motorproblemen. Als gevolg hiervan moest de piloot een noodlanding maken.

De gekozen locatie voor deze noodlanding was achter Paranam, in een van de oude mijnen van Suralco. Alle 5 inzittenden zijn intussen per helikopter naar Paramaribo vervoerd en voor observatie opgenomen in het ziekenhuis. Het onderzoek is nog gaande.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVliegtuig Gum Air maakt noodlanding; inzittenden in hospitaal