maandag 25 september 2023
26.1 C
Paramaribo
14.4 C
Amsterdam
5
(1)

Vliegschema SLM normaal vanaf donderdag

lees ook ...

Santokhi richt aandacht op klimaatverandering tijdens VN Alg...

President Chandrikapersad Santokhi is aangekomen in New York om deel te nemen aan de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties. Naast zijn betrokkenheid bij de VN-vergadering heeft hij een druk sch...

Op 25 augustus veranderde het vliegschema van de SLM toen de B737-800 een “technische storing” kreeg op de Antillen. Dit heeft de reizigers veel ongemak bezorgd. De Corporate Communications Department heeft nu bekendgemaakt, dat de maatschappij vanaf donderdag weer vluchten zal uitvoeren volgens het normale regionale vliegschema.

Het vliegtuig heeft daarna in Miami een grondige technische inspectie en onderhoudsbeurt ondergaan, waardoor de B737-800 weer inzetbaar is.

SLM zegt dat zij vanaf de technische storing alle hen ten dienste staande middelen hebben aangewend om het ongemak op te heffen of vervangend vliegmaterieel in te huren. Het laatste mocht echter niet baten, omdat het nu hoogseizoen is.

De op Aruba en Curaçao gestrande passagiers kon men eindelijk zondag vervoeren. In de vroege ochtend van maandag werd de vlucht naar Georgetown en Miami ook uitgevoerd. Het vliegschema is nu aangepast en passagiers zullen via e-mail op de hoogte gesteld worden van vertrek- en aankomsttijden. Reizigers worden op het hart gedrukt de e-mailberichten te blijven volgen. “De maatschappij biedt haar welgemeende verontschuldigingen aan voor al het ontstane ongerief en dankt de passagiers voor het opgebrachte geduld”, aldus een bericht van Corporate Communications.

Bron: de Ware Tijd

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVliegschema SLM normaal vanaf donderdag