woensdag 17 juli 2024
28 C
Paramaribo
21.3 C
Amsterdam
0
(0)

Vliegerwedstrijd met vicepresident Brunswijk bij Sportzaken Commewijne

lees ook ...

Firstlady Mellisa neemt deel aan tweede editie SCLAN

In New York, is momenteel de tweede editie van de driedaagse leiderschapstraining gaande, waar firstlady Melissa Santokhi- Seenacherry zal deelnemen als voorzitter van de Spouses of CARICOM leaders Ac...

Het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS), heeft met succes een vliegerwedstrijd georganiseerd op zaterdag 23 september 2023. Dit kleurrijke evenement vond plaats op de historische koffieplantage Kronenburg aan de oever van de Commewijnerivier. Vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk was eregast bij dit festijn.

Alle deelnemers hadden hun eigen vlieger vervaardigd en genoten van de feestelijke sfeer. Farisha Dasai, het hoofd van Sportzaken in Commewijne, benadrukte dat dit de tweede vliegerwedstrijd was en dat er binnenkort meer sportactiviteiten op de planning staan voor de kinderen in Alkmaar, Nieuw-Amsterdam, Meerzorg en Tamanredjo. Ze benadrukte het belang van het creëren van meer sportmogelijkheden voor de jeugd en verklaarde: “Daarom streven we ernaar om dit in alle buurten te realiseren.”

Brunswijk kreeg na zijn toespraak een brief voorgelezen namens de bewoners van Kronenburg. Hierin werden enkele belangrijke kwesties aangehaald die de bewoners graag verwezenlijkt willen zien. Dit omvat onder andere de aanleg van schelpzandwegen die momenteel in slechte staat verkeren, het aanvullen van het voetbalveld met zand, het scheppen van werkgelegenheid voor jongeren en het versnellen van procedures rondom grondpapieren voor bewoners die hier al jaren op wachten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVliegerwedstrijd met vicepresident Brunswijk bij Sportzaken Commewijne