dinsdag 7 februari 2023
23.8 C
Paramaribo
3.2 C
Amsterdam
0
(0)

Vijftien arrestanten bureau Nieuwe Haven Covid-positief

lees ook ...

Ferdinand Simonds blijft dorpshoofd Section

Ferdinand Simonds is opnieuw gekozen tot het dorpshoofd van Section in Kabalebo. Hij kreeg 65 stemmen en op de andere kandidaat Dino Biswane hebben 44 mensen gestemd. Een stem is ongeldig. De telling ...

Vijftien arrestanten van het bureau Nieuwe Haven zijn positief getest op het coronavirus. Er waren 22 gevangenen geswabt. Van 17 is het resultaat binnen, waaruit de 15 positieve zijn voortgekomen. Samen met de korpsleiding zijn maatregelen getroffen.

De besmette arrestanten zijn overgeheveld naar een andere politiepost. Op dit bureau zal het cellenhuis dan niet meer operationeel zijn voor reguliere zaken.

Het aantal nieuwe coronabesmettingen in Suriname stond gisteren volgens de Covid-19-dashboard op 186. Er zijn ook twee personen overleden, waardoor het sterftecijfer is gestegen naar 245. Alleen voor de maand mei zijn 41 mensen overleden aan dit virus.

Suriname is dit weekend vanwege het hoge aantal besmettingen in een weekend lockdown. Ook voor volgend weekend geldt de total lockdown. Op straat gaan is slechts toegestaan voor essentiële diensten.

Gisteren en vandaag mogen personen die zich voor vaccinatie hadden opgegeven zich laten inenten. Daarna moeten zij de kortste route naar huis nemen. In geval zij door de politie worden gestopt, moeten zij hun vaccinatiebewijs overleggen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVijftien arrestanten bureau Nieuwe Haven Covid-positief