woensdag 6 december 2023
23.9 C
Paramaribo
3.5 C
Amsterdam
0
(0)

Vijf ressorten in Nickerie worden bezand

lees ook ...

Man veroordeeld voor betrokkenheid bij drugssmokkel Suriname...

De militaire kamer heeft van de rechtbank Arnhem Commando Sil A. veroordeeld tot een gevangenisstraf van vier jaar wegens zijn betrokkenheid bij drugs- en wapensmokkel. De 44-jarige A. wordt beschuldi...

Minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken bracht afgelopen zaterdag 21 oktober een werkbezoek aan Nickerie. Tijdens zijn bezoek oriënteerde de bewindsman zich samen met Burgermoeder Senrita Gobardhan, DNA-leden, DR en RR leden op verschillende plekken in de 5 ressorten waar er momenteel bezandingswerkzaamheden plaatsvinden.

Een aantal zandwegen in Nickerie worden voorzien van een laag klink- en schelpzand.
Het Sectiehoofd van Openbare Werken Nickerie, dhr. Badal gaf aan dat de aannemer M. Goedar in totaal 5000 kubieke meters klinkzand en 5000 kubieke meters schelpzand zal verspreiden over een aantal zandwegen in alle 5 ressorten van het district.

Nieuw Nickerie zal worden voorzien van 3000 kubieke meters klink- en schelpzand, omdat de Van Pettenpolder veel kleiwegen heeft en dus meer zand nodig zal zijn daarvoor. De overige ressorten zullen elk worden voorzien van 500 kubieke meters klinkzand en 500 kubieke meters schelpzand.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVijf ressorten in Nickerie worden bezand