maandag 26 februari 2024
29 C
Paramaribo
5.7 C
Amsterdam
5
(3)

Vijf hectare grond voor Stichting 1 voor 12 in Para

lees ook ...

Frangie onthult: overvloed aan valuta en handelsdynamiek in ...

Volgens Eblein Frangie, de directeur van Finabank, is er momenteel een overschot aan valuta op de markt. Hij legt uit dat de banken hun koersen baseren op de tarieven die worden vastgesteld door de Ce...

De Stichting 1 voor 12 heeft vijf hectare grond gekregen van de overheid. “Ik ben deze regering zeer dankbaar dat zij eindelijk de Stichting 1 voor 12 blij heeft kunnen maken met een stuk grond van circa 5 hectare”, zei een tevreden directeur Louis Vismale. Hij heeft woensdag zijn toewijzingsbeschikking in ontvangst genomen. Die is overhandigd door de waarnemend president Ronnie Brunswijk. De stichting zal hiermee de mens in nood helpen. 

Hij streeft naar het opzetten van een opvangcentrum voor dak- en thuislozen op dit terrein. Theresa Dominie, alleenstaande moeder van vijf kinderen, die in november 2021 ook met haar noodkreet aanklopte bij de stichting, werd op ook gelukkig gemaakt met een stuk grond. Vismale heeft van deze gelegenheid gebruikgemaakt om de regering te benaderen om deze jonge vrouw de nodige ondersteuning te verlenen voor de bouw van een woning.

Bij een eerder bezoek van Vismale aan Brunswijk had hij reeds zijn ondersteuning toegezegd aan de sociale projecten, waarvoor hij zich sterk maakt, meldt het Directoraat Volkscommunicatie. Brunswijk is zeer ingenomen met de activiteiten en sociale projecten die deze stichting uitvoert.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

5 REACTIES

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVijf hectare grond voor Stichting 1 voor 12 in Para