Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Vijf familieleden opgepakt voor doodslaan man in Suriname

Geplaatst

op

In Suriname zijn vijf familieleden opgepakt die worden verdacht van het doodslaan van een man in het district Para in Suriname. Dit meldt de Surinaamse krant Times of Suriname.

De hoofdinspecteur en regiocommandant Midden-Suriname Ulrich Tjin Liep Shie bevestigd de arrestaties aan de het medium. Het gaat om een zoon, dochter, schoondochter, broer en zwager van de man.

De vijf familieleden zouden zaterdag na een woordenwisseling het slachtoffer hebben mishandeld. De man liep hierbij zwaar letsel aan het hoofd op en raakte bewusteloos. Hij werd per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd, waar hij aan zijn verwondingen overleed.

In eerste instantie werd door verschillende personen aangegeven dat de man met zijn hoofd tegen een stenen rand zou zijn gevallen. Een gerechtelijke lijkschouwing op het lichaam van het slachtoffer wees uit dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen.

In afstemming met het Openbaar Ministerie (OM) zijn de vijf verdachten in verzekering gesteld. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sport

Suriname wint 2-0 van St Kitts and Nevis

Geplaatst

op

De nationale voetbalselectie van Suriname heeft in de Concacaf Nations League met 2-0 gewonnen van Saint Kitts en Nevis. Stefano ‘Buru’ Rijssel en Ivenzo Comvalius, scoorden de doelpunten.

Door de overwinning zaterdagavond in het André Kamperveen Stadion sluit Suriname de kwalificatie af met zeven punten na twee zeges, één gelijkspel en één nederlaag. Het enige verlies werd geleden tegen Jamaica (1-2). Voorlopig wordt de negende plek bezet.

De nummers één tot en met tien plaatsen zich voor de Gold Cup. Suriname is nog niet zeker van deelname aan dat toernooi, omdat andere kanshebbers nog in actie moeten komen later zaterdagavond en zondag. Sint Kitts en Nevis, teruggevallen naar de dertiende plaats, blijft steken op zes punten.


Lees verder

Sport

Concacaf Nations League: Suriname vs St. Kitts and Nevis

Geplaatst

op

Op zaterdag 23 maart speelt de nationale voetbal selectie van Suriname de belangrijke wedstrijd in het kader van de Concacaf Nations League tegen St Kitts and Nevis. De wedstrijd wordt in het A. Kamperveen stadion gespeeld en begint om 19.30.

Lees verder

Meest gelezen