vrijdag 23 februari 2024
29 C
Paramaribo
8.3 C
Amsterdam
5
(1)

Vier kandidaat-besturen dingen mee naar leiderschap KPA bij verkiezingen

lees ook ...

Frangie onthult: overvloed aan valuta en handelsdynamiek in ...

Volgens Eblein Frangie, de directeur van Finabank, is er momenteel een overschot aan valuta op de markt. Hij legt uit dat de banken hun koersen baseren op de tarieven die worden vastgesteld door de Ce...

Vandaag nemen maar liefst vier kandidaat-besturen deel aan de verkiezing voor een nieuw bestuur bij het Korps Penitentiaire Ambtenaren (KPA). De huidige voorzitter, Max Breinburg, heeft zich niet opnieuw verkiesbaar gesteld. De verkiezingen vinden plaats op verschillende locaties, en ook de telling wordt op elke locatie afzonderlijk uitgevoerd.

De leiding van de kandidaat-besturen is in handen van Gustaaf Gallant, Gideon Wielingen, Gilbert Krind en Steven Dragtenstein. Gallant heeft eerder gedurende vele jaren als voorzitter van de bond gediend en heeft zich op aandringen van leden opnieuw kandidaat gesteld. Hij is momenteel onderdirecteur bij de Centrale Penitentiaire Inrichting te Santo Boma en tevens lid van de bond.

De vier kandidaat-besturen hebben uitgebreide campagnes gevoerd om de steun te winnen van de meer dan 600 leden van de bond. De verkiezingen worden geleid door een speciaal ingestelde verkiezingscommissie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVier kandidaat-besturen dingen mee naar leiderschap KPA bij verkiezingen