maandag 20 maart 2023
25 C
Paramaribo
9.2 C
Amsterdam
5
(2)

Vier Diwali samen met Narsingh en Roué in Theater Zuidplein!

lees ook ...

NPS ministers dragen op 17 maart hun portefeuille over

De ministers van de Nationale Partij Suriname (NPS) die op 15 februari 2023 uit de coalitie trad, met name Sylvano Tjong Ahin van Ruimtelijke Ordening en Milieu (ROM) en Marie Levens van Onderwijs, We...

Elk jaar vieren miljoenen Hindoes wereldwijd Diwali. Ook wel bekend als het ‘Lichtjesfeest’. Een prachtige feestdag waarop de overwinning van het goede op het kwade wordt gevierd. Kom deze avond alles te weten over Diwali. Luister naar prachtige verhalen, lach om grappen, geniet van mooie dans & zang en vier al het goeds in je leven. Maandag 25 oktober om 19.30 uur. Wees welkom en vier Diwali met ons!

Over de avond

Presentator Narsingh Balwantsingh en cabaretier Roué Verveer slaan de handen ineen en maken samen met jou een uitbundige en gezellige Diwali theatershow! Geschikt voor jong en oud. Hindoe en niet-Hindoe. Gezinnen, stelletjes, vrienden. Kortom; iedereen is meer dan welkom!

Met dans o.l.v. choreografe Kalpana Raghuraman, zang van Madhu Lalbahadoersingh en Lucky Singh, en muziek verzorgd door De Diwali live band o.l.v. Setish Bindraban, bekend van Sabroso.

Over Theater Zuidplein

Theater Zuidplein in Rotterdam is het podium van NU met theater dat je raakt. Theater Zuidplein maakt en presenteert voorstellingen voor iedereen op Rotterdam Zuid en ver daarbuiten. Voor alle leeftijden en culturele achtergronden. Het theater laat bezoekers genieten van alles wat een podium verdient en heeft oog voor lokaal talent. De nieuwe locatie biedt Theater Zuidplein meer mogelijkheden om haar ambities voort te zetten én uit te breiden.

Maandag 25 oktober | 19:30 uur | DE DIWALI SHOW | Met Narsingh Balwantsingh, Roué Verveer e.a. | Grote zaal | Ticket €29,50 | Meer informatie via www.theaterzuidplein.nl

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVier Diwali samen met Narsingh en Roué in Theater Zuidplein!