maandag 15 april 2024
31 C
Paramaribo
5.9 C
Amsterdam
0
(0)

Vier aanhoudingen in verband met gewelddadige aanval Pikin Saron

lees ook ...

Politie vindt lichaam van vermiste arbeider in Corantijnrivi...

Op donderdag 11 april 2024 heeft de politie van het bureau Apoera het lichaam van de 57-jarige arbeider M.T. uit de Corantijnrivier gevist. De dood van het slachtoffer werd officieel vastgesteld door ...

Het onderzoek naar de ernstige strafbare feiten die op 2 mei in het Pikin Saron gebied zijn gepleegd, vordert gestaag. Vier verdachten zijn aangehouden en in hechtenis genomen. Op die dag werden medewerkers van SBB aangevallen en gegijzeld, terwijl een groep truckbestuurders werd aangevallen en voertuigen van SBB werden gestolen en in brand gestoken.

Politieambtenaren werden ook aangevallen en mishandeld, en de controlepost werd in brand gestoken. Medewerkers van Grassalco werden ook mishandeld en bedreigd, terwijl eigendommen van het bedrijf werden vernield. Drie verdachten werden gearresteerd en twee van hen kwamen om tijdens een vuurgevecht met de politie, terwijl een derde zwaargewond werd afgevoerd naar het ziekenhuis.

Het onderzoeksteam heeft op dinsdag, woensdag en donderdag drie verdachten aangehouden. Alle vier verdachten blijven in hechtenis tijdens het onderzoek. De politie vraagt het publiek om verdachte situaties te melden via 115 of het dichtstbijzijnde politiebureau om de openbare orde en veiligheid te handhaven.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVier aanhoudingen in verband met gewelddadige aanval Pikin Saron