woensdag 8 februari 2023
26.3 C
Paramaribo
0.3 C
Amsterdam
0
(0)

VIDS gaat voor duurzame samenwerking met nieuw dorpsbestuur Apoera

lees ook ...

Winkel in ressort Latour gesloten vanwege onhygiënische situ...

Tijdens controlewerkzaamheden van de Economische Controle Dienst (ECD) van het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZ) in het ressort Latour is een winkel di...

VIDS- bestuur onder leiding van Muriël Fernandes heeft dinsdag  gesproken met het nieuwe dorpsbestuur van Apoera. VIDS gaat voor een goede samenwerking met het nieuwe dorpsbestuur, dat hiervoor ook openstaat. Ook gewezen dorpshoofd Carlo Lewis van Apoera en lid van het adviesorgaan van VIDS was aanwezig bij het gesprek. Hij is bereid om het nieuwe dorpsbestuur met advies bij te staan.

Ook hebben Marciano Jong, nieuwe dorpshoofd van Apoera en Lewis afgesproken dat medio januari de overdracht van onder andere spullen en documenten van het dorp zal plaatsvinden. VIDS-voorzitter Muriël Fernandes heeft het nieuwe bestuur van Apoera meegedeeld dat VIDS ervoor kan zorgen dat bestuursleden getraind kunnen worden.

Ze kunnen onder meer leiderschapsvaardigheden en vergadertechnieken aanleren. Ook kan VIDS hen bijstaan bij het evalueren van hun dorpsreglement en om het eventueel aan te passen. Het nieuwe dorpsbestuur van Apoera omarmt de voorstellen van Fernandes.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVIDS gaat voor duurzame samenwerking met nieuw dorpsbestuur Apoera