Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

VIDEO: Surinaamse leerling steekt klasgenoot in het gezicht.

Geplaatst

op

door

Tijdens een gevecht in de klas op een Muloschool te Noordpoolweg te Paramaribo heeft een tienermeisje haar mede klasgenote met een scherp voorwerp in haar gezicht gestoken. Later bleek het dat het geen mes was, maar een stuk shutter glas.

De aangevallen klasgenote begon heftig te bloeden en de twee meisjes werden door een oudere klasgenoot uit elkaar gehaald.

Het slachtoffer is naar de spoedeisende hulp gebracht en volgens haar ouders zal er via jeugdzaken aangifte tegen de dader gedaan worden.

Het slachtoffer is naar de spoedeisende hulp gebracht en volgens haar ouders zal er via jeugdzaken aangifte tegen de dader gedaan worden.


1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
biga2000

wat gebeurt er in Suriname. dan vrouw drink vergif omdat ze veel schulden heeft nu leerlinge steekt ander dan leerling wilt juf wurgen .. ding sma e low na sranan .. komt het door stressAdvertentie

Suriname

Huldiging Wijnaldum in Suriname op eigen verzoek afgelast

Geplaatst

op

door

De huldiging van de voetballer Georginio Wijnaldum, gaat op verzoek van de sporter niet door. Dit wordt door het Nationaal Informatie Instituut (NII) gemeld.

Wijnaldum zou dit weekend in het district Coronie onderscheiden worden door president Desire Bouterse. De regering zegt in het bericht van NII alle begrip te tonen voor het standpunt van de voetballer. Hij wordt succes toegewenst in zijn verdere carrière. 

Lees verder

Suriname

Assembleedelegatie aanwezig bij ParlAmericas vergadering in Mexico

Geplaatst

op

door

Een afvaardiging van het Surinaams parlement (De Nationale Assemblée) vertegenwoordigt het land van 18 tot en met 20 juni 2019 in Mexicostad, Mexico, voor het bijwonen van de 11th Gathering of the Parliamentary Network for Gender Equality. Deze conferentie heeft als thema: “Achieving balance in the world of work.” De delegatie onderleiding van assembleevoorzitter Jennifer Simons bestaat verder uit Marinus Bee (Abop) en Jenny Warsodikromo (NDP).

Tijdens deze conferentie zullen volksvertegenwoordigers uit Noord- en Zuid-Amerika en het Caribisch Gebied van gedachten wisselen over onder andere de vele voordelen van economische versterking van vrouwen. Verder zal gesproken worden over het voorkomen en aanpakken van seksuele intimidatie op de werkplek, het herkennen van vrouwenarbeid en de mogelijke kansen voor vrouwen in de toekomst.

Lees verder

Meest gelezen

X