Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Video: Nabestaanden overleden porknokker naar DNA

Geplaatst

op

door
4 Reacties

4
Reageer op dit artikel

1000
Orfeo

waarom schiet de politie een jongen dood die wilt werken ipv roven. ga rovers dood schieten die mensen roven en doden. geen jonge surinamers die wel op eigen kracht werk om aan eten te komen.
Dit kan niet zo een agent moet de bak in of gaat dat ook in de doofpot

Maikel

is toch geen bananen republiek kom zeg. hoe kan dit in zo een pracht land als Suriname gebeuren. waarom . zal je kind maar zijn !!!

Bert mooiboi

geen woorden voor. Dit is onmenselijk. in zijn achterhoofd geschoten. is Moord. opzet. schiet dan in zijn been. ze is haar moeder pas kwijt en nu haar broer. is toch erg. al wat hij heeft gedaan. schiet geen mens dood. Dit is kunu. na wan vloek.
broedoe fadong. bloed is daar op mama doti gevallen. go begi pardon dat dit nooit meer gebeurd.

Sunil

De vraag nu? waarom Kofikampu?
er is goud daar. en waar goud is komt men het halen. soms met geweld. en dat bepalen de hoge pieten. wie rechten hebben of krijgen om goud olie hout te pakken. en wie waar krijgt.
en de jeugd SCHIJT.Advertentie

Suriname

Video Report: Brandpreventie Stichting Bond en Blauw Finaal

Geplaatst

op

door
Lees verder

Suriname

Twaalf finalisten Suripop XXI bekend

Geplaatst

op

door

De Stichting ter Bevordering van Kunst en Cultuur, die om de twee jaren het componistenfestival organiseert, heeft de twaalf finalisten bekendgemaakt. Uit de 82 inzendingen zijn de finale composities gekozen door een jury van negen personen.

De twaalf componisten zijn: Nicole Mackintosh (Ete Wan Lesi), Donovan Mahadew (Mi Nanga Yu), Ferdinand Schet (Lobi Pasi No Abi Fara), Hilkia Lobman (Tanpresi), Jennifer Naarden (Uma Prani Yu Rutu), Gino Ammersingh (Lobi Na Wan Wortu), Claude Winnie Dinge (Mi Wani Gwe), Emanuel Sanvisi (Libisma Tu), Rudi en Eunice Fernand (Dja Mi De), Roberto Banel (Mi No Sa Kori Yu), Delceggio Scheineman (Prasoro) en Ricky Cheng-A June/Clint Fazal Alikhan (Swit Tanpe).

De componisten gaan nu met de arrangeur en musical director Ernesto van Dal aan de slag om de arrangementen en opnames van de liederen te doen. Na de afronding van de studio-opnames wordt een aanvang gemaakt met de productie van de videclips. De cd wordt in de eerste week van juni 2020 gepresenteerd, terwijl de gala-avond van Suripop XXI op 1 augustus 2020 wordt gehouden.

Lees verder

Meest gelezen

X