Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Video: Humphrey van Hetten verliest in 1 klap 4 kleinkinderen

Geplaatst

op

door

Als gevolg van de brand aan de Ellistraat te Ramgoelam in Latour, heeft de welbekende acteur tevens regisseur  van de toneelgroep A Sa Go 4 kleinkinderen verloren. De politie van het ressort Latour kreeg op 2 juli in de morgenuren van het Command Center de melding van een woningbrand binnen. Bij aankomst van de politie op die locatie stond de woning in lichterlaaie. De brandweerlieden blusten het vuur en troffen daarna vier verkoolde lijkjes in het huis aan. Het bleken de ontzielde lichamen van de 6-jarige Tushero, de 4-jarige tweeling Jayden en Djalia en de anderhalf jaar oude Trishon van Hetten te zijn.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Suriname

Van Trikt brengt werkbezoek aan Minowc

Geplaatst

op

door

Governor Robert-Gray van Trikt van de Centrale Bank van Surinameheeft een werkbezoek gebracht aan het ministeruie van Onderwijs, Wetenschap enCultuur. Tijdens dit bezoek hebben minister Lilian Ferrier, directeur NataschaBennanon en mw. Gracia Valies-Ormskirk, waarnemend hoofd BVOS gesproken oversamenwerking inzake opleidingen op het gebied van hoger onderwijs (Masters,PhD) via een speciaal voor dit doel ingestelde CBvS Academy. Dit bezoek vondplaats op maandag 8 juli 2019.

Er werd specifiekgesproken over het aanbieden van specialistische opleidingen betreffendeCentrale Bank kerndoelstellingen, zoals monetaire en financiële stabiliteit.Ook andere opleidingen waaronder fiscal policy, FinTech en risk managementzullen worden aangeboden via de CBvS Academy. De mogelijkheid om meer studentennaar het buitenland te sturen om zich te specialiseren kwam ook aan de orde. Deminister en de governor bekijken op korte termijn hoe de samenwerking vorm tegeven.

Lees verder

Suriname

Video Report: Korps Suriname verkeersvrijwilligers

Geplaatst

op

door
Korps Politie Suriname
Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X