maandag 22 april 2024
25 C
Paramaribo
7.5 C
Amsterdam
5
(1)

Vicepresident Ronnie Brunswijk viert verjaardag met huwelijksceremonie

lees ook ...

AWJ rondt bijscholingsproject Covid-19′ af met Elektro...

Het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid & Jeugdzaken (AWJ) heeft met de afronding van de vaktraining 'Electro-Huisinstallatie' het project 'Om- en bijscholing van werkzoekenden die tijdens de C...

Vicepresident Ronnie Brunswijk, die vandaag zijn 63e verjaardag viert, zal vanmiddag in het huwelijk treden met Adolfina (Fiene) Cairo. Hij kijkt uit naar een prachtige dag. De huwelijksplechtigheid zal plaatsvinden in de St. Theresia Kerk in Moengo.

Brunswijk en Cairo zijn al sinds 1987 partners van elkaar. Gedurende de afgelopen 36 jaar hebben ze elkaar bij verschillende officiële gelegenheden vergezeld. Cairo heeft ook politieke functies bekleed, waaronder die van president-commissaris bij Telesur in 2010. Destijds maakte de ABOP deel uit van de coalitie met de NDP en Pertjajah Luhur.

De vicepresident, die woensdag nog de Raad van Ministers heeft voorgezeten, vertelde aan journalisten dat hij “helemaal klaar is” voor het grote moment vandaag. Hij gaf aan eigenlijk al in Moengo te moeten zijn geweest.

Het belooft een groots feest te worden vandaag. Brunswijk heeft zelfs mensen die geen persoonlijke uitnodiging hebben ontvangen, uitgenodigd om de festiviteiten bij te wonen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVicepresident Ronnie Brunswijk viert verjaardag met huwelijksceremonie