dinsdag 27 februari 2024
31 C
Paramaribo
4 C
Amsterdam
5
(1)

Vicepresident Brunswijk’s beleid ondersteunt 25 ondernemers in verkoop van producten

lees ook ...

Vijfentwintig kleine ondernemers kunnen nu rekenen op een solide afzetmarkt voor hun producten, aangezien gerenommeerde supermarkten hun producten op de schappen zullen plaatsen voor verkoop. Dit positieve resultaat is het directe gevolg van een training georganiseerd door het directoraat Beleidsuitvoering, Monitoring en Evaluatie (BME) van het Kabinet van de Vicepresident.

De training maakt deel uit van de uitvoering van het beleidsprogramma Duurzame Ontwikkeling en Armoedebestrijding (DOA) vanuit het kabinet van de Vicepresident. Mitchell Apai, de aankomend directeur van BME, benadrukt dat Vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk zich inzet voor het creëren van kansen die daadwerkelijk armoedebestrijding bevorderen. Als onderdeel van het sociaal beleid heeft het Kabinet vp meer dan de helft van de deelnamekosten voor elke deelnemer betaald.

De training, verzorgd door Jackson Environmental & Chemical Consultancy (JECC), resulteerde in certificaten die werden uitgereikt in het gebouw van de Associatie van Surinaamse Fabrikanten. Tijdens deze tweedaagse intensieve training stond ondernemerschap en productie centraal. De deelnemers gaven aan dat ze nu beter uitgerust zijn om efficiënter te opereren bij het leiden van hun onderneming.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVicepresident Brunswijk's beleid ondersteunt 25 ondernemers in verkoop van producten