zaterdag 13 april 2024
29.3 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
5
(1)

Vicepresident Brunswijk viert 19 jaar Stichting 1 voor 12 met donaties

lees ook ...

Nieuwe verkeerslichten verhogen veiligheid op Surinaamse weg...

Het verkeerslicht op het kruispunt van de J.A. Pengelstraat en de Gemenelandsweg is opnieuw operationeel. Minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken (OW) benadrukte tijdens de heringebruikname op di...

De Stichting 1voor12, een organisatie gewijd aan het helpen van mensen in nood, vierde afgelopen zaterdag haar 19-jarig jubileum met ondersteuning van vicepresident Ronnie Brunswijk. De viering vond plaats in het KOB-centrum, waar Louis Vismale, de voorzitter en directeur van de stichting, de afgelopen 19 jaar van inzet en steun van de gemeenschap herdacht.

Brunswijk, een lange tijd ondersteuner van Stichting 1 voor 12, liet deze mijlpaal niet ongemerkt voorbijgaan. Hij doneerde eerder SRD 40.000 voor de aanschaf van voedselpakketten en nam de kosten voor het transport van bezoekers naar het evenement voor zijn rekening.

Bovendien beloofde hij SRD 50.000 voor het klaarmaken van land voor de bouw van onderkomens voor daklozen en mensen die uit hun huis zijn gezet, een project dat Vismale van plan is onmiddellijk te starten. Brunswijk prees Vismale voor zijn toewijding en riep de gemeenschap op om de stichting te blijven steunen in haar missie. Hij beloofde verder een raadsvoorstel in te dienen ter ondersteuning van het werk van Stichting 1 voor 12.

De ceremonie werd ingeleid met een dankwoord van dominee Dwight Stoard, die de inspanningen van Brunswijk en Vismale vergeleek met broederlijke samenwerking ten behoeve van de minderbedeelden in Suriname.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVicepresident Brunswijk viert 19 jaar Stichting 1 voor 12 met donaties