maandag 20 mei 2024
29 C
Paramaribo
16 C
Amsterdam
0
(0)

Vicepresident Brunswijk prijst verpleegkundigen tijdens Marwina Ziekenhuisbezoek

lees ook ...

SRD 1500 uitkering voor SML-pensioenen per januari 2024

Gepensioneerden en weduwen van de Stichting Machinale Landbouw (SML) zullen SRD 1500 uitgekeerd krijgen. Dit maandelijkse bedrag zullen zij met terugwerkende kracht ontvangen van januari tot en met de...

Ter ere van de Dag der Verpleging bracht vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk een bezoek aan het Marwina Ziekenhuis in het district Marowijne. Op uitnodiging van de ziekenhuisleiding kwam de regeringsfunctionaris naar het hospitaal om deze speciale dag met het personeel te vieren. Wereldwijd wordt de Dag der Verpleging op 12 mei gevierd.

Tijdens zijn bezoek feliciteerde vicepresident Brunswijk het verplegend personeel en benadrukte hij de essentiële rol die zij vervullen in de samenleving. Hij prees hun toewijding en noemde het verpleegkundig beroep een ware roeping die veel liefde vereist.

De vicepresident moedigde de verpleegkundigen aan om elke dag met liefde en geloof in hun werk te staan, ongeacht de omstandigheden. Directeur Hermien Nortan van het Marwina Ziekenhuis bracht tijdens het bezoek ook de behoeften en zorgen van het personeel ter sprake. Ondanks deze uitdagingen, benadrukte ze dat het werk met liefde wordt verricht.

Brunswijk complimenteerde het personeel voor hun inzet en wees op hun belangrijke rol in het district Marowijne. Hij moedigde hen aan om door te zetten en elke dag te streven naar verbetering. Hij sloot af met de boodschap om vast te houden aan geloof en doorzettingsvermogen in hun nobele werk als verpleegkundigen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVicepresident Brunswijk prijst verpleegkundigen tijdens Marwina Ziekenhuisbezoek