vrijdag 23 februari 2024
29 C
Paramaribo
8.3 C
Amsterdam
4
(1)

Vicepresident Brunswijk leidt ABOP opnieuw na winst in voorzittersverkiezing

lees ook ...

UNICEF beoordeelt Surinaams socialezekerheidsstelsel

UNICEF heeft een technische consultatiesessie gehouden met belangrijke belanghebbenden, om de bevindingen van de beoordeling van het Surinaamse socialezekerheidsstelsel te va...

Tijdens een partijcongres op zondag 28 januari 2024 in Ballroom Prins, is vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk opnieuw verkozen tot voorzitter van de regeringspartij ABOP. Deze herverkiezing bevestigt zijn positie als de onbetwiste leider van de partij.

Het congres was ook het toneel voor de verkiezing van een nieuw congresbestuur. Het hoofdbestuur, dat tot 2027 de leiding zal hebben over de partij, bestaat uit prominente leden waaronder Humphrey Dundas, Marinus Bee, Estrea Noordzee, Cynthia Chin Fo Sieuw, Henk Deel, Militia Sintelia, Inez Pané, Dinotha Vorswijk, Carlo Ada, Waldo Jeso, Freddy Palata, Mohamed Idoe, Maverick Boejoekoe, Miquella Huur, en Marvin Abiansie.

ABOP-bestuur. Foto: Facebook

In zijn toespraak benadrukte vp Brunswijk het belang van voortdurende inzet en harde arbeid binnen de partij. Het doel is om in 2025 weer aan de macht te komen en verder te gaan met de bevrijding en ontwikkeling van Suriname, met bijzondere aandacht voor het verbeteren van de kansen voor kansarmen.

Hij riep op tot het terugwinnen van leden die de partij verlaten hebben en sprak zijn waardering uit voor het vertrouwen dat de partijleden in hem hebben gesteld om de partij te leiden in de komende jaren.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVicepresident Brunswijk leidt ABOP opnieuw na winst in voorzittersverkiezing