donderdag 18 juli 2024
23.7 C
Paramaribo
17.3 C
Amsterdam
0
(0)

Vicepresident Brunswijk gelooft in de potentie van het binnenland

lees ook ...

DOE-vertegenwoordiger trekt lijst van A20 bij verkiezingen i...

Wanneer de algemene, vrije en geheime verkiezingen in mei 2025 worden gehouden, zal een vertegenwoordiger van de politieke partij Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) de lijst van Alternatief 2...

Vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk gelooft in de potentie van het binnenland. De vp heeft samen met minister Gracia Emanuël van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS) een bezoek gebracht aan het district Brokopondo te West-Klaaskreek. Dit op uitnodiging van de voorzitter van de Stichting Landbouw Ontwikkeling Klaaskreek en Omgeving (LoKeo) Sandino Rathling.

Hij heeft met de directeur van de Agrarische Ontwikkeling Binnenland (AOB) Hermien Pavion, vol vreugde hun project op 1 september onthuld. Het gaat hier een proeftuinproject. LoKeo is een organisatie die zich richt op verbetering van de agrarische sector in het district Brokopondo.

Er was reeds een overeenkomst (MoU) getekend ter verbetering van de Agrarische Sector Brokopondo. Brunswijk sprak de organisatie bemoedigend toe. Hij zei alle geloof erin te hebben dat door deze onderneming vele bewoners in het district werk zullen vinden.

Verder benadrukte hij dat het district Brokopondo van de ontwikkelingen moet profiteren en zich moet inzetten om op grote schaal handel te drijven met bedrijven.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVicepresident Brunswijk gelooft in de potentie van het binnenland