maandag 26 september 2022
24.4 C
Paramaribo
11.9 C
Amsterdam
0
(0)

Vicepresident Brunswijk gelooft in de potentie van het binnenland

lees ook ...

Internationale dag van de Vrede

21 september 198 is de door de VN uitgeroepen Internationale dag van de Vrede. Het doel van deze specifieke dag, die vandaag herdacht wordt, is om extra aandacht te schenken aan wapenstilstand en gewe...

Vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk gelooft in de potentie van het binnenland. De vp heeft samen met minister Gracia Emanuël van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS) een bezoek gebracht aan het district Brokopondo te West-Klaaskreek. Dit op uitnodiging van de voorzitter van de Stichting Landbouw Ontwikkeling Klaaskreek en Omgeving (LoKeo) Sandino Rathling.

Hij heeft met de directeur van de Agrarische Ontwikkeling Binnenland (AOB) Hermien Pavion, vol vreugde hun project op 1 september onthuld. Het gaat hier een proeftuinproject. LoKeo is een organisatie die zich richt op verbetering van de agrarische sector in het district Brokopondo.

Er was reeds een overeenkomst (MoU) getekend ter verbetering van de Agrarische Sector Brokopondo. Brunswijk sprak de organisatie bemoedigend toe. Hij zei alle geloof erin te hebben dat door deze onderneming vele bewoners in het district werk zullen vinden.

Verder benadrukte hij dat het district Brokopondo van de ontwikkelingen moet profiteren en zich moet inzetten om op grote schaal handel te drijven met bedrijven.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVicepresident Brunswijk gelooft in de potentie van het binnenland