zondag 2 april 2023
22.8 C
Paramaribo
6.9 C
Amsterdam
0
(0)

Vicepresident Brunswijk en premier Rutte tonen wederzijds respect

lees ook ...

BGVS reageert op bekendmaking schaarste aan anesthesie medic...

De Vereniging van Anesthesiologen Suriname heeft bekend gemaakt dat essentiële anesthesie medicatie, niet in voorraad is. Het BGVS deelt in verband met het bericht van boven genoemde vereniging, het v...

Vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk en de Nederlandse premier Mark Rutte schudden elkaar de hand en proosten. Hiermee tonen de regeringsleiders het wederzijds respect voor elkaar, de relatie tussen beide landen en het Surinaamse volk. Dit markant moment vond plaats op maandag 12 september 2022, tijdens een diner aangeboden door president Chandrikapersad Santokhi aan premier Rutte.

Het bleef niet bij die ene stevige handdruk, maar werd herhaald en was het toonbeeld van het algemeen belang dat altijd voorop zal worden gesteld. Op uitnodiging van president Santokhi, vertoefd de Nederlandse premier op werkbezoek in Suriname, van 12 september tot en met 13 september.

President Santokhi heeft diepgaande bilaterale gesprekken gevoerd met premier Rutte. Minister-president Rutte accentueerde het belang van het intensiveren van de samenwerking met Suriname.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVicepresident Brunswijk en premier Rutte tonen wederzijds respect