maandag 8 augustus 2022
26.6 C
Paramaribo
16.6 C
Amsterdam
0
(0)

Vicepresident Brunswijk bezoekt markten

lees ook ...

Constitutioneel hof bevindt huidig kiesstelsel onrechtvaardi...

Het Constitutioneel Hof heeft zich gebogen over het verzoekschrift  van advocaat Serena Muntslag-Essed ingediend op 07 maart van dit jaar, om het kiesstelsel te toetsen aan de Grondwet, het Internatio...

Vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk heeft vandaag samen met Gracia Emanuel van Regionale Ontwikkeling & Sport (ROS) en dc Ricardo Bhola van Paramaribo-Noordoost, een bezoek gebracht aan Markt Zuid, de Haïtiaanse Markt, de standplaats van de Albina taxi en de Kwakoe Markt. Op al deze plaatsen is Brunswijk groots ontvangen. Men stelde het op prijs dat hij naar hen toekwam, en luisterde naar de problemen van de marktventers.

De meest voorkomende problemen zijn de brandstofprijzen en de hoge prijzen in de winkels. De vice-president zegt, dat dit komt door de overgenomen lege staatskas, maar dat een Herstelplan de mogelijkheid biedt om uit de problemen te komen. Bij dit bezoek werd er namens de regering beschermingscovid-19-artikelen (PPE) overhandigd aan de leiding van de markten.

De markventers zeggen geloof te hebben in Brunswijk, ondanks de situatie. Zij waren ingenomen met het feit dat de vp naar de samenleving gaat om de problemen aan te horen. De vp heeft  ook verschillende oplossingen aangeboden. Veel venters zeggen dat  zij gewoonlijk de top van de regering pas kort voor de verkiezingen in het veld zien.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVicepresident Brunswijk bezoekt markten