dinsdag 16 juli 2024
32 C
Paramaribo
18 C
Amsterdam
0
(0)

VHP veroordeelt beschieting op auto van wederhelft directeur LIM FM

lees ook ...

Sarwesh Bachoe omgekomen bij eenzijdig verkeersongeval

Sarwesh Badhoe is afgelopen donderdag dodelijk omgekomen bij een eenzijdig verkeersongeval. Bachoe reed aan de Mohamed Rashied Pierkhanweg. Volgens familie was hij onderweg naar school toen hij wer...

De VHP veroordeelt krachtig de lafhartige aanval op de auto van de wederhelft van de directeur van LIM FM, Cliff Limburg. Deze daad wordt scherp afgekeurd en roept vragen op over het motief. De partij wacht het politieonderzoek af voor meer duidelijkheid.

Deze aanval staat haaks op onze democratische normen en waarden. Het is niet alleen een aanval op de rechtsstaat en de democratie, maar ook op onze hardwerkende ondernemers. Als deze laffe daad gericht is tegen LIM FM als medium, dan tast het de grondrechten aan van vrijheid van vereniging, vrijheid van meningsuiting en het recht op leven.

Wat de motivatie ook mag zijn achter deze laffe daad, er is geen plaats voor anarchie en wetteloosheid in ons staatsbestel. We moeten altijd het pad van de democratie bewandelen. Niemand heeft het recht om eigenhandig recht te spreken. We hopen dat de daders snel worden opgespoord en achter slot en grendel verdwijnen.

De VHP zal onder geen enkele omstandigheid toestaan dat individuen of groepen de rechtsstaat en de democratie aantasten. De partij doet een dringend beroep op de regering om krachtig op te treden tegen dit soort personen en de orde en rust te herstellen. De VHP vraagt de gemeenschap om kalm te blijven en niet in paniek te raken.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVHP veroordeelt beschieting op auto van wederhelft directeur LIM FM