zondag 3 december 2023
31.1 C
Paramaribo
1.7 C
Amsterdam
5
(2)

VHP van president Santokhi verkoopt pakketten; vp Brunswijk geeft gratis

lees ook ...

Stichting Student Housing Campus Village heeft nieuw bestuur...

Op donderdag 30 november 2023 heeft de Stichting Student Housing Campus Village (SSHCV) een nieuw bestuur geïnstalleerd, onder leiding van voorzitter Wandana Algoe-Pultoo. De installatieceremonie werd...

Terwijl de VHP van president Chandrikapersad Santokhi een ‘Bigi Bombarie Verkoopactie’ heeft, heeft vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk levensmiddelenpakketten verdeeld op twee locaties onder arme gezinnen. Dit is gebeurd in het centrum van Paramaribo. Afgelopen woensdag zijn gezinnen afkomstig uit de dorpen Palumeu en Tepu, wonende aan de Dr. Sophie Redmondstraat en gezinnen uit het dorp Goejaba, gehuisvest aan de Hogestraat bedacht met voedselpakketten.

“Wij verkopen geen pakketten aan mensen in nood”, zegt de vp. De economische situatie in het land verplicht ons om, om te kijken naar de mensen met problemen. Volgens de staatsman zal hij in de komende periode veldoriëntatiebezoeken brengen en waar nodig de bewoners ondersteunen.

Brunswijk riep hen op om goed gebruik te maken van het weinige dat hij nu kan geven. Vol blijdschap en ontroering verwelkomden de mensen de hulp. De groep inheemsen heeft ook aandacht van de vp gevraagd voor het operationeel maken van de lijndiensten naar het binnenland. Enkele ouders zeiden dat ze terug willen naar hun dorp om hun kostgronden te bewerken en producten te verkopen.

Op deze manier kunnen zij geld verdienen voor hun schoolgaande kinderen in Paramaribo. “We zijn werkloos in Paramaribo en hebben kinderen op zelfs de middelbare school”, zei een vader uit Tepu. Brunswijk zal ook uitkijken naar betere woonomstandigheden voor de groep die in zichtbare, erbarmelijke situatie leeft.

Op de eerste verkoopdag in VHP partijcentrum de Olifant aan de Jagernath Lachmonstraat zijn ongeveer 3000 pakketten verkocht. Elke persoon moest zich identificeren en elk gezin mocht een pakket kopen ter waarde van SRD 160. De verkoop is zaterdag doorgegaan. Zondag is de laatste dag.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVHP van president Santokhi verkoopt pakketten; vp Brunswijk geeft gratis