maandag 6 februari 2023
25.5 C
Paramaribo
3.3 C
Amsterdam
5
(1)

VHP tevreden over besluit NPS om bij te dragen aan ontwikkeling Suriname

lees ook ...

Hoopvolle handreiking Actiegroep Slavernijmonument naar NCS ...

Geïnitieerd door het Nationaal Comite Slavernijverleden (NCS) is er een ontmoeting en overleg geweest tussen de Actiegroep Slavernijmonument onder leiding van Iwan Wijngaarde, de opdrachtgever van het...

De NPS heeft in een verklaring aangeven in de coalitie te zullen blijven. Het voorval van NPS-parlementariër Patricia Etnel wordt door de groene partij beschouwd als een incident. De NPS meldt dat ze meer dan ooit gezamenlijk zal optrekken om te strijden voor de belangen van de partij in het algemeen en die van het land en volk in het bijzonder.

De VHP ondersteunt het besluit van de NPS dat ze een bijdrage wil leveren aan goed bestuur en de ontwikkeling van het land. De VHP kijkt uit naar de ontwikkeling, waarbij het hoofdbestuur van de NPS het standpunt van het assembleelid Patricia Etnel dat ze uit de coalitie stapt, met de structuren verder bespreekt.

“Het land is onder zeer moeilijke omstandigheden overgenomen. We hebben een torenhoge schuldenlast van meer dan 4 miljard US-dollars, derhalve is het belangrijk om de eenheid te bewaren en samen te werken”, schrijft de oranje partij in een verklaring.

De VHP roept eenieder op om het armoedevraagstuk niet te bagatelliseren maar heel serieus ernaar te kijken en zo nodig alle zeilen bij te zetten om delen van het volk uit de armoede te halen. De partij onderstreept wederom dat zij op geen enkele wijze betrokken is bij het voorval rond het NPS-assembleelid Etnel en wenst niet met de haren erbij gesleept te worden. De VHP benadrukt ten overvloede dat de partij niet zal meewerken en toestaan dat het imago van coalitiepartners/leden geschaad wordt, dus ook niet van de VHP.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

5 REACTIES

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVHP tevreden over besluit NPS om bij te dragen aan ontwikkeling Suriname