maandag 24 juni 2024
24 C
Paramaribo
22.1 C
Amsterdam
0
(0)

VHP opent eerste Orange meeting point in Wanica

lees ook ...

Een aantal van 1400 ambtenaren reageerden niet op stopzettin...

Stopzetting van het salaris van 1400 ambtenaren door het ministerie van Financiën en Planning heeft geen reactie gekregen. Zesduizend mensen kwamen hiervoor in aanmerking. Het loon van 1800 man, werd ...

De Vooruitstrevende Hervormingspartij (VHP) heeft in het ressort Saramaccapolder, district Wanica, haar eerste Orange Meeting Point geopend. Dit vond plaats op 26 mei, een dag na de start van de verkiezingscampagne op 25 mei in het partijcentrum De Olifant. Het doel van deze meeting points is om de achterban te voorzien van mogelijkheden voor registraties, hulp bij problemen en informatie over partijactiviteiten.

De president en voorzitter van de VHP, Chandrikapersad Santokhi, opende het eerste Orange Meeting Point. Tijdens de ceremonie sprak Asiskumar Gajadien, de trekker van district Wanica en ondervoorzitter van de VHP, de aanwezigen toe. Hij benadrukte het belang van bemensing van de Orange Meeting Points en het actief registreren en monitoren van problemen binnen de samenleving. Maandelijkse terugkoppeling moet ervoor zorgen dat problemen structureel worden aangepakt.

Santokhi besprak de taken van de partij richting de veldstructuren en riep andere districten op om snel hun eigen Orange Meeting Points te organiseren. Hij benadrukte de noodzaak van verbeterde communicatie met de samenleving en het oplossen van grondproblemen voor december 2024.

Wat betreft het sociale programma, vroeg Santokhi de partijstructuren om de bevolking te helpen met registraties. Dit is vooral bedoeld voor 60-plussers en mensen die onder de armoedegrens leven, zodat zij in aanmerking komen voor steunmaatregelen zoals koopkrachtversterking.

De Orange Meeting Points zullen fungeren als een centraal punt voor de gemeenschap om hulp te zoeken en betrokken te raken bij de activiteiten van de VHP, met de eerste locatie nu officieel geopend in Saramaccapolder, Wanica.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVHP opent eerste Orange meeting point in Wanica