zondag 28 mei 2023
27.1 C
Paramaribo
20 C
Amsterdam
5
(1)

VHP: “Na teleurstelling volgt blijdschap”

lees ook ...

Start ondro oso vergaderingen in verband met 25 jaar PL

Dinsdag jongstleden is de politieke partij Pertjajal Luhur gestart met de zogenaamde Ondro oso vergaderingen naar 5 december 2023 toe te Meerzorg. Op die datum bestaat de partij 25 jaar. Wekelijks op ...

De Vooruitstrevende Hervormingspartij (VHP) in Suriname heeft een boodschap van hoop en blijdschap voor alle Surinamers, naar aanleiding van het paasfeest. In een verklaring van de partij wordt stilgestaan bij de betekenis van deze feestdagen voor Christenen en Joden. De partij roept op om uit het paasverhaal nieuwe moed te putten en te blijven geloven in de mogelijkheden en toekomst van Suriname.

Volgens de VHP herinnert Pasen ons eraan dat het goede het kwade kan overwinnen en dat er altijd nieuwe mogelijkheden ontstaan, zelfs als alles verkeerd lijkt te gaan. De partij benadrukt dat we ons niet moeten laten leiden door het negatieve, maar juist door het positieve en dat we moeten blijven geloven in een betere toekomst voor ons land en onze gemeenschap.

De VHP wenst alle Surinamers een vrolijk paasfeest toe en hoopt dat deze feestdagen ons allen inspireren om samen te werken aan een betere toekomst voor Suriname. De partij roept op tot verdraagzaamheid, saamhorigheid en respect voor elkaar, ongeacht geloof, afkomst of politieke overtuiging.

Laten we de boodschap van hoop en blijdschap van Pasen in ons hart dragen en samen werken aan een welvarend en vreedzaam Suriname, schrijft de VHP.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

4 REACTIES

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVHP: "Na teleurstelling volgt blijdschap"