donderdag 13 juni 2024
27 C
Paramaribo
10.7 C
Amsterdam
5
(1)

VHP: “Na teleurstelling volgt blijdschap”

lees ook ...

Première van ‘De Schitterende Schaduw’: een drie...

Vandaag vonden de try-outs plaats van de muziek- en danstheatervoorstellingen genaamd ‘De Schitterende Schaduw’, georganiseerd door de Reframing HERstory Art Foundation, in Theater Thalia. Dit drie...

De Vooruitstrevende Hervormingspartij (VHP) in Suriname heeft een boodschap van hoop en blijdschap voor alle Surinamers, naar aanleiding van het paasfeest. In een verklaring van de partij wordt stilgestaan bij de betekenis van deze feestdagen voor Christenen en Joden. De partij roept op om uit het paasverhaal nieuwe moed te putten en te blijven geloven in de mogelijkheden en toekomst van Suriname.

Volgens de VHP herinnert Pasen ons eraan dat het goede het kwade kan overwinnen en dat er altijd nieuwe mogelijkheden ontstaan, zelfs als alles verkeerd lijkt te gaan. De partij benadrukt dat we ons niet moeten laten leiden door het negatieve, maar juist door het positieve en dat we moeten blijven geloven in een betere toekomst voor ons land en onze gemeenschap.

De VHP wenst alle Surinamers een vrolijk paasfeest toe en hoopt dat deze feestdagen ons allen inspireren om samen te werken aan een betere toekomst voor Suriname. De partij roept op tot verdraagzaamheid, saamhorigheid en respect voor elkaar, ongeacht geloof, afkomst of politieke overtuiging.

Laten we de boodschap van hoop en blijdschap van Pasen in ons hart dragen en samen werken aan een welvarend en vreedzaam Suriname, schrijft de VHP.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

4 REACTIES

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVHP: "Na teleurstelling volgt blijdschap"