zondag 14 april 2024
25 C
Paramaribo
10.1 C
Amsterdam
3.7
(3)

VHP leiding is anti natievorming Suriname (3)

lees ook ...

Surinaamse taekwondo deelnemers missen Olympische spelen in ...

De Surinaamse taekwondo-deelnemers zijn er niet in geslaagd zich te kwalificeren voor de Olympische Spelen later dit jaar in Parijs, Frankrijk. Ondanks hun deelname aan een kwalificatietoernooi in de ...

Grondconversie is een must voor deze regering om de beoogde toestroom van de Indiërs (VHP stemmers) op te kunnen vangen. Bij het laatste bezoek aan Guyana heeft de president toegezegd prefab huizen te importeren vanuit Guyana. Onze rijst cultuur zou mogelijk kunnen lijden onder import van goedkopere rijst uit Guyana. Want rijst gaat makkelijk via Guyana geïmporteerd kunnen worden via de brug.

Sinister
De brug, de markt, vrije immigratie uit India. Het maakt deel uit van een heel sinister (boosaardig) plan evenals die mensensmokkel van VHP er Shaya, die grote groepen Haitianen binnenbracht gericht op stemmen binnen brengen en goedkope- arbeidskrachten in de landbouw. Bij de VHP geldt totaal geen vertrouwen in eigen kunnen van heel Suriname, want het zijn knopendraaiers. Letterlijk brengen zij het land nog meer in de knoop dan het al was.

Staatsolie model
Alleen de olie en gasindustrie zelf ontwikkelen volgens het model van Staatsolie zal maken dat de hele bevolking kan genieten van onze olie en gasreserves. Een fonds uit de olie en gas inkomsten vormen om ook in duurzame industrieen te investeren volgt daar direct achter aan. Voor nu is het van het grootste belang alle nodige technische opleidingen te starten om Surinamers banen te bieden in deze industrie, vanaf de arbeiders tot de ingenieurs.
De maatschappijen die nu olie exploratie doen zouden wettelijk verplicht moeten zijn gekwalificeerde Surinamers verdere on the job training te geven bij de boortorens en booreilanden waar de gas en oliereserves gewonnen worden.
Waarom denk je dat Petrobras van Brazilie zo’n machtige oliemaatschappij is geworden, de grootste industrie van heel Zuid- Amerika? Omdat ze deze arbeidswet hebben aangenomen en zo de buitenlandse experts er niet vandoor gingen met hun aardolie.
Zodat een brede groep mensen vanaf de voorbereiding goed kan verdienen in de aardolie en gasindustrie. Dat zou een oprechte regering doen.

Grondconversie bestrijden
Maar daar we te maken hebben met een sinister, ordinair stelletje zakkenvullers en machtswellustelingen hebben, die ellendelingen die alleen hun eigen belang voor ogen houden. De grondconversie past helemaal in dit straatje. Grond is geld, geld is macht en de arme bevolking wordt door import mensen weggestemd. Jij nu.

De Jeugd= Toekomst

Hoe lang gaan we dit als grootste en armste bevolkingsgroepen pikken? Wie zijn meerderheid en eenheid kan demonstreren kan als volk de VHP regering laten vallen. Want wanneer deze VHP scenario’s waarheid worden, worden we meer dan ooit bezitloze loonslaven. Vraag voor zowel de geschoolde als de weinig theoretisch geschoolde mensen. Vraag voor de Surinamers die enig moraal hebben, vraag voor de weldenkende assembleeleden, ga je stemmen om een strop om de hals van je eigen mensen te gooien? Grond wordt onbetaalbaar verkocht en velen worden instant miljonair of miljardair. De politici en het volk dat nu ijvert en vecht voor een goede en vredige toekomst zal verzorgd worden, door zelf ervoor te zorgen. Want niemand wil vervloekt en verwaarloosd worden door hun kinderen en kleinkinderen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Column, Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeColumnVHP leiding is anti natievorming Suriname (3)