vrijdag 9 december 2022
25 C
Paramaribo
-0.7 C
Amsterdam
5
(1)

VHP lanceert SABI om aanwezig te zijn in ressorten

lees ook ...

Mensen met beperking de straat op; bieden petitie aan parlem...

Stichting Wan Okasi heeft een petitie ingediend bij het parlement, waarin de problemen waarmee mensen met een beperkingen te kampen hebben zijn opgenomen. Vicevoorzitter van het parlement, Dew Sharman...

De Vooruitstrevende Hervormings Partij (VHP) heeft dinsdag haar ‘Sociaal advies- en begeleidingsinstituut’ (Sabi) gelanceerd. Het orgaan, een werkarm van de VHP, is een platform om de gemeenschap te bereiken, contact te leggen en te onderhouden. Vragen en klachten uit de verschillende ressorten zullen worden verzameld en doorgeleid naar de juiste instanties.

Het instituut, dat verantwoording verschuldigd is aan het VHP-bestuur, moet adviserend en begeleidend optreden en structurele oplossing brengen in de zaken die zich ook op straatniveau afspelen. Het centraal orgaan is gevestigd in het partijcentrum aan de Jagernath Lachmonstraat, maar in elk ressort zal Sabi een afdeling hebben, om de gemeenschap te dienen via de districts- of ressortraadsleden.

Het gaat om burgers die problemen met de overheid hebben en sociaal-maatschappelijk problemen ondervinden. Toch is Sabi volgens de VHP een onafhankelijk instituut, dat bemiddelt tussen de burger en de regering om oplossing te brengen. VHP-ondervoorzitter Glenn Oehlers en hoofdbestuursleden onthulden een plaquette.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVHP lanceert SABI om aanwezig te zijn in ressorten