dinsdag 21 maart 2023
23.3 C
Paramaribo
11 C
Amsterdam
0
(0)

VHP houdt vaccinatiedag op partijterrein

lees ook ...

Diepgaand onderzoek naar gedrag veldwerkers bouwpolitie

Het ministerie van Openbare Werken (OW) en wel het directoraat Bouw en Stedenbouwkundige Werken krijgt regelmatig klachten over het handelen van de veldwerkers van de bouwpolitie. Klachten komen binne...

De VHP heeft op maandag 09 augustus van acht uur ‘s morgens tot vier uur ‘a middags een 2e drive thru vaccinatie gehouden op het partijterrein van de VHP. Men kon er terecht voor hun 1ste en 2e prik. De aanwezigen konden ook kiezen tussen het AstraZeneca- of het Sinopharm-vaccin.

DNA-lid Rui Huang gaf aan dat hij zich zorgen maakt om de Covid-19-pandemie en dat hij daarom de VHP heeft benaderd met dit initiatief te komen. President Chan Santokhi heeft de drive thru vaccinatie in de middag bezocht. Hij bedankte de aanwezigen en deed een beroep op de mensen, ook anderen te motiveren om zich te laten vaccineren.

“Het ligt aan ons om hiervan gebruik te maken van de gegeven gelegenheid om zo over te kunnen  gaan tot het nieuwe normaal”, gaf de president aan. Tot slot richtte hij een woord van dank aan de mensen die zich hebben laten vaccineren, de organisatie, de DR & RR leden, en  de vrijwilligers die allen hun vrije dag hebben ingeleverd om deze drive thru vaccinatie te ondersteunen.

Noot: Van het AstraZeneca is gebleken dat er veel vaker dan normaal ernstige bijwerkingen zijn, waaronder bloedpropjes en om die reden door verschillende landen in de ban is gedaan. Over het Sinopharm vaccin zijn er wereldwijd (nog) geen buitengewone bijwerkingen gemeld. Wel zijn er na het nemen van het andere Chinese vaccin Sinovac, tientallen Indonesische artsen gestorven.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVHP houdt vaccinatiedag op partijterrein