dinsdag 25 juni 2024
24.6 C
Paramaribo
19.9 C
Amsterdam
5
(1)

VHP Gendercommissie zet 75 moeders in het zonnetje tijdens Moederdagviering

lees ook ...

Suriname en VN ondertekenen Country Implementation Plan voor...

Minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking (BIBIS) heeft op 20 juni het ‘United Nations Suriname Annual Results Report 2023’ ontvangen van Joa...

Op zaterdag 13 mei heeft de Gendercommissie van de Vooruitstrevende Hervormings Partij (VHP) 75 moeders in het zonnetje gezet tijdens een speciale Moederdagviering in Stichting de Olifant. De commissie, onder leiding van Krishna Mathoera, heeft dit project opgezet als onderdeel van hun doelen om de participatie van vrouwen in de politiek te vergroten en te streven naar gendergelijkheid in de samenleving.

President Chandrikapersad Santokhi, tevens voorzitter van de VHP, heeft tijdens de viering de moeders toegesproken en waardering uitgesproken voor hun dagelijkse inzet en bijdrage aan de samenleving. Alle moeders hebben na afloop van de activiteit een pakket ontvangen dat mogelijk is gemaakt door sponsoren.

Moederdag wordt over de hele wereld op verschillende data gevierd. In de meeste landen, waaronder Suriname, de Verenigde Staten en Nederland, wordt Moederdag gevierd op de tweede zondag van mei. Elke Moederdag geven we speciale dank om de moeders in ons leven te eren en te vieren.

Onze moeders bieden onvoorwaardelijke liefde en buitengewone kracht. Ze zijn onze rotsen in tijden van crisis en onze leidraad wanneer we die het meest nodig hebben. Ons land Suriname zou niet zijn waar we nu zijn zonder hun blijvende basis van liefde en steun.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVHP Gendercommissie zet 75 moeders in het zonnetje tijdens Moederdagviering