dinsdag 31 januari 2023
22.7 C
Paramaribo
6.3 C
Amsterdam
0
(0)

VHP-fraktie, wenst VHP-er als minister bij vertrek Pokie

lees ook ...

Enforcement of Order Operation Raids are conducted in a numb...

Unattended drugs were discovered in the Dr. Eugène Albert Gesselstraat and seized. Hosselers were also taken off the property. A suspect was detained for breaking the drug laws during raids that were ...

De VHP-fractie in De Nationale Assemblee wenst minister Diana Pokie van Grondbeleid en Bosbeheer(GBB)niet te vervangen.  Indien  een eventuele reshuffeling dit toch vereist, dan vraagt men de post te laten invullen  door iemand uit de VHP.

De VHP-fractie heeft zich uitgesproken tegen een mogelijke vervanging van Diana Pokie. De fractie heeft een schrijven gericht aan de president hierover.

“De VHP-fractie als grootste fractie binnen de coalitie acht het nog prematuur om in deze urgentie- en herstelfase reshuffeling binnen het kabinet te plegen. Wanneer u onverwijld toch zou mogen besluiten de minister in casu te vervangen, vraagt de VHP fractie u dwingend deze opengevallen vacature te doen invullen met een voordracht uit de VHP”.  Dit is de zienswijze  van de VHP-fractie in De Nationale Assemblee. Men heeft  hierover een schrijven gericht aan  president Santhoki.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVHP-fraktie, wenst VHP-er als minister bij vertrek Pokie