woensdag 17 augustus 2022
30 C
Paramaribo
20.6 C
Amsterdam
0
(0)

VHP-fraktie, wenst VHP-er als minister bij vertrek Pokie

lees ook ...

Suriname National Training Authority krijgt kantoorgebouw

De Suriname National Training Authority (SNTA) heeft op 10 augustus een kantoorgebouw geopend. De voornaamste taak van het SNTA is het ontwikkelen van een nationale training- en kwalificatiestructuur ...

De VHP-fractie in De Nationale Assemblee wenst minister Diana Pokie van Grondbeleid en Bosbeheer(GBB)niet te vervangen.  Indien  een eventuele reshuffeling dit toch vereist, dan vraagt men de post te laten invullen  door iemand uit de VHP.

De VHP-fractie heeft zich uitgesproken tegen een mogelijke vervanging van Diana Pokie. De fractie heeft een schrijven gericht aan de president hierover.

“De VHP-fractie als grootste fractie binnen de coalitie acht het nog prematuur om in deze urgentie- en herstelfase reshuffeling binnen het kabinet te plegen. Wanneer u onverwijld toch zou mogen besluiten de minister in casu te vervangen, vraagt de VHP fractie u dwingend deze opengevallen vacature te doen invullen met een voordracht uit de VHP”.  Dit is de zienswijze  van de VHP-fractie in De Nationale Assemblee. Men heeft  hierover een schrijven gericht aan  president Santhoki.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVHP-fraktie, wenst VHP-er als minister bij vertrek Pokie