dinsdag 7 februari 2023
25.2 C
Paramaribo
3.1 C
Amsterdam
0
(0)

Verzekeringsmaatschappijen moeten inspelen op de behoefte

lees ook ...

Minister Sociale Zaken: “Verhogingen in Suriname zijn zwaar”...

De verhogingen in Suriname zijn zwaar, zegt minister Uraiqit Ramsaran van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (Sozavo). Hij vult daarbij aan dat er soms bittere pillen ingenomen moeten worden om de econ...

Ronny Bardan stelt dat assuradeurs  moeten inspelen op de behoefte. Volgens hem zullen  deze ondernemers gezien de recente milieuontwikkelingen een overstromings- en wateroverlastverzekering moeten ontwikkelen.

“Als verzekeraars willen bloeien moeten ze innovatief en creatief blijven “. Dit is de conclusie van Bardan, de gewezen directeur van Parsasco. De gepensioneerde blijft de branche op de voet volgen.  “Men moet met nieuwe producten komen.” Hij noemt trots  de rukwindenverzekering die jaren geleden bij Parsasco werd geïntroduceerd en vervolgens door de concurrenten werd overgenomen als voorbeeld.

De grootste uitdaging voor de verzekeraars is de zorgsector. Bardan is ook  voorzitter geweest van de Surinaamse Vereniging van Assurantiemaatschappijen (Survam). Hij  merkt op dat de kosten in deze branche steeds oplopen, waardoor verzekeraars steeds achter de feiten aanhollen. “In de zorgsector heb je medici, de goede niet te na gesproken, die alleen geld willen verdienen en geen cent willen inleveren”, aldus Bardan.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVerzekeringsmaatschappijen moeten inspelen op de behoefte