dinsdag 28 maart 2023
30 C
Paramaribo
8.3 C
Amsterdam
0
(0)

Verwarring bij BGVS

lees ook ...

President Santokhi belooft steun aan Haïtiaanse kerkgemeensc...

President Santokhi heeft op zondag 26 maart 2023 een bezoek gebracht aan de Haïtiaanse gemeenschap in verschillende kerkgemeenschappen. Het staatshoofd heeft samen met belangenbehartigingsorganisatie ...

Woensdag is er verwarring in het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) ontstaan.  Ryan de Gama, die directeur was, is op 26 juli ontheven uit zijn functie, en Maaltie Sardjoe aangesteld door minister Ramadhin. Toch heeft een brief van president-commissaris Wilfred Balraadjsing, de ronde gedaan, dat onderdirecteur Commerciële Zaken Bianca Gorlitz per 28 juli door de raad van commissarissen belast is met de tijdelijke waarneming als directeur.

Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid spreekt de brief van Balraadjsing tegen en hij verwees  naar het persbericht van de Communicatiedienst Suriname van woensdag, waarin staat dat Sardjoe de nieuwe directeur is.

Balraadjsing: “Het was niet de bedoeling dat die brief in de publiciteit kwam. Het is een intern besluit, dat wij als raad hebben genomen omdat er enkele dringende diensten van buiten naar binnen gedaan moeten worden bij onder andere, de douane voor inklaringen en bij andere autoriteiten. Vandaar ook dat de brief niet aan iemand is gericht”, is de verklaring van de president-commissaris.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVerwarring bij BGVS