maandag 4 maart 2024
23 C
Paramaribo
6.8 C
Amsterdam
0
(0)

Vervallen producten winkels Brokopondo vernietigd

lees ook ...

NPS-voorzitter Rusland duidelijk: Geen betrokkenheid bij Pan...

Gregory Rusland, voorzitter van de Nationale Partij Suriname (NPS), heeft duidelijk gemaakt dat hij op geen enkele manier betrokken was bij het Pan American-schandaal. Hij deed deze verklaring in Comm...

Tijdens controlewerkzaamheden van de medewerkers van de dependance Brokopondo van het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZ), bestuursambtenaren van de afdeling Milieu Gezondheidsdienst en het Team van het Burger Informatie Centrum van het Commissariaat Brokopondo zijn vervallen producten van de schappen gehaald. Er zijn controlewerkzaamheden uitgevoerd in 18 winkels.

De vervallen producten zijn ter plaatse vernietigd door de winkeliers. In afstemming met het waarnemend hoofd van Economische Controle Dienst (ECD) zijn enkele van de producten opgeslagen in het winkelmagazijn, omdat deze goederen bij de leveranciers kunnen worden ingeruild.

Vervallen producten. Foto: EZ

Ook zijn er na de berekening van de winstmarge van de goederen, geen prijsopdrijvingen geconstateerd. De winkeliers blijken zich keurig te hebben gehouden aan gemaakte afspraken met betrekking tot de prijzen van goederen en winkel hygiëne. De controlewerkzaamheden worden regulier gedaan met de bestuursambtenaren van het commissariaat Brokopondo.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVervallen producten winkels Brokopondo vernietigd