Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Vervaldatum Bazo en BZV kaarten

Geplaatst

op

Bazo Kaart Szf Basiszorgverzekering

De Onderraad van het ministerie van Volksgezondheid laat weten dat het de  geldigheidsduur op de SZF-kaarten van de Bazo- en BZV-verzekerden met een einddatum die ligt in de periode 31 oktober 2020 tot en met 31 december 2020, automatisch heeft verlengt naar 31 december 2020. Deze verzekerden zullen geen  nieuwe SZF kaart krijgen,  maar moeten  zich met hun ‘oude’ SZF kaart in persoon of digitaal, wenden tot de dienstverleners. Het Ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting zal een aanvang maken met de screening van de groep Bazo en BZV verzekerden vanaf 15 november 2020.

De bovengenoemde  Onderraad van het ministerie vraagt de medewerking van alle verzekerden die in het bezit zijn van een SZF-kaart met als polis Bazo en BZV, waarvan de einddatum van de geldigheidsduur ligt in de periode 31 oktober 2020 tot en met 31 december 2020, op gangbare wijze gebruik te maken van de diensten tot en met 31 december 2020. De betaling van de geleverde diensten door zorgverleners aan eerdergenoemde verzekerden wordt door de Onderraad voornoemd,  gegarandeerd.  –  culturu.com

Reageer op dit bericht
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Suriname

Guyanese president Irfaan Ali gearriveerd in Suriname

Geplaatst

op

Guyanese President Aangekomen

Irfaan Ali, de president van buurland Guyana, is gisteren gearriveerd in Suriname. Het Guyanese staatshoofd is samen met first lady, Arya Ali, en zijn delegatie geland op de Johan Adolf Pengel International airport. De president vertoeft in het land in het kader van 45 jaar staatkundige onafhankelijkheid.

Op Zanderij is president Ali ontvangen door onder andere minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking, minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie, minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken en de districtscommissaris van Para, Marlene Joden.

Later vandaag zal president Ali ontvangen worden door president Chan Santokhi. Hierna zal er een persmoment zijn met beide presidenten. Suriname en Guyana hebben reeds jarenlang een bilaterale samenwerking.

Culturu.com

Lees verder

Suriname

Wegomlegging op woensdag 25 november

Geplaatst

op

20201123 191257

De afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname laat weten dat in het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,  het Korps Politie Suriname bekend maakt dat op  de navolgende kruisingen het verkeer middels verkeersborden zal worden omgelegd t.w.: 

1.Op woensdag 25 november omstreeks 00.00 uur tot 08.00 uur worden de navolgende wegomleggingen gepleegd (kleine omlegging) te weten:

1. Grote Combéweg / Henk Arronstraat.

2. Roseveltkade / Kleine Waterstraat.

 

  1. Omstreeks 08.00 uur tot 18.00 uur wordt de grote wegomlegging ingesteld met de navolgende kruisingen te weten:

1. Tourtonnelaan/ Henk Arronstraat

2. Mr. F. Lim A Po- / Noorderkerkstraat

3. Mr. F. Lim A Po- / Watermolenstraat

4. Mr. F. Lim A Po- / Mirandastraat

5. Koninginne- / Prins Hendrikstraat

6. Koninginne-/ Julianastraat

7. Mahonylaan/ Louiselaan **(extra afsluiting Louiselaan/ Roseveldtkade)

8. Sommelsdijckstraat/ Grote Combéweg

9. Sommelsdijck-/ Kleine Waterstraat (Rietbergplein)

Op de weggebruikers wordt het beroep gedaan met de in te stellen verkeersomleggingen rekening te houden en de aanwijzingen van de Politie ter plaatse stipt op te volgen.

Gelet op de Covid-19 pandemie wordt het beroep gedaan op de Surinaamse bevolking casu quo leefgemeenschap om de activiteiten rond dit heuglijk feit via de media te volgen. Uw gezondheid en dat van anderen staat centraal.

Tot zover de bekendmaking van het Korps Politie Suriname  –  culturu.com

Lees verder

Meest gelezen