woensdag 29 november 2023
25.5 C
Paramaribo
3.6 C
Amsterdam
5
(1)

Vertrekkende passagier moest op Zanderij verkeersboete betalen

lees ook ...

Nederlandse Ambassade betuigt innige deelneming tragisch mij...

Met diepe bedroefdheid heeft de Ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden vernomen van het tragische mijnongeval in Brokopondo. Wij betuigen ons oprechte medeleven aan de families en nabestaanden v...

Een vrouw die op weg was naar Nederland, is op de Johan Adolf Pengel internationale luchthaven verrast door de politie. Zij werd door de Automatische Nummer Registratie Systeem Unit (ANRS) staande gehouden, omdat haar rekening voor verkeersovertredingen nog open stond. Na het voldoen van haar boete via het POS-systeem, omdat zij op dat moment niet beschikte over contanten in SRD, mocht zij haar reis voortzetten.

De politie doet er alles aan om gevonniste verkeersovertreders in beeld te brengen. Adressen worden aangedaan, verkeersacties  gehouden en vertrekkende en aankomende passagiers op de luchthaven gecontroleerd. Niets is teveel om de overtreders alsnog hun boetes te laten betalen.

“Zij die geen gehoor geven aan de oproep van de politie zullen in hechtenis worden genomen. Indien u een verkeersovertreding hebt begaan en de politie u proces-verbaal heeft aangezegd, kunt u zich tijdens kantooruren en wel van 07.00 uur – 15:00 uur aanmelden op de afdeling ANRS om na te gaan als u een openstaand verkeersvonnis op uw naam heeft. U kunt deze ter plaatse voldoen op de afdeling ANRS die gevestigd is op het politiebureau Latour”, aldus de afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname (KPS).

Bron foto: Korps Politie Suriname

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVertrekkende passagier moest op Zanderij verkeersboete betalen