Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Vertegenwoordigers Caricom in Suriname voor waarneming

Geplaatst

op

Verkiezingen 1

Een missie van vier personen van de Caricom is in Suriname om de verkiezingen van 25 mei 2020 waar te nemen. Het gaat om een Caricom verkiezingsmissie. De leiding van de delegatie ligt in handen van Dora James uit St. Vincent and the Grenadines.

Het werkprogramma van de missie begint morgen, woensdag 29 mei 2020. Er zullen onder andere gesprekken gevoerd worden met regeringsvertegenwoordigers, leden van het Onafhankelijk Kiesbureau, politieke partijen en vertegenwoordigers van de publieke sector.

De missie bestaat verder uit: Ian Shelly Hughes (Antigua and Barbuda, David Commisiong (Barbados) en Gill Arley (Greneda).- Culturu.com

Suriname

Edward Belfort :”Bouterse wilt niet van zijn stoel gaan”

Geplaatst

op

Img 6182

Het natellen van de stemmen van de verkiezingen in Suriname 2020 verlopen niet vlot. Menigeen wacht op een definitieve uitslag van de tellingen. Het houdt de gemoederen in Suriname en Nederland aardig bezig. Edward Belfort is ook in de Antony Nesty Sporthal, waar de stembussen worden opgeslagen. Hij is zeer ontevreden over het verloop van de tellingen daar er nog steeds geen definitieve uitslag wordt gecommuniceerd naar de bevolking toe.

Edward Belfort : “Voor t eerst voor gekomen in Suriname dat dit zo gaat”

Lees verder

Suriname

Ondervoorzitter Abop Martinus Joël : “If yu lassi, dan yu mus mang teki a lassi san yu lassi”

Geplaatst

op

Img 6181

Het natellen van de stemmen van de verkiezingen in Suriname 2020 verlopen niet vlot. Menigeen wacht op een definitieve uitslag van de tellingen. Het houdt de gemoederen in Suriname en Nederland aardig bezig. Ondervoorzitter van ABOP Martinus Joël bevind zich momenteel in de Antony Nesty Sporthal, waar de stembussen worden opgeslagen. Culturu.com heeft een reactie van hem weten te verkrijgen.

Culturu.com

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen