dinsdag 23 april 2024
27 C
Paramaribo
3.6 C
Amsterdam
0
(0)

Versterken douanekorps belangrijk voor reorganisatie

lees ook ...

Bewoners Dijkveld bezorgt over komst afvalbedrijf

De bewoners van Dijkveld staan versteld dat er een afvalbeheer- en milieudiensten bedrijf in hun woongebied komt aan de Sir Winston Churchillweg. Kersten Environmental Services NV (Kes), het nieuw op ...

52 douaneambtenaren hebben onlangs hun distinctieven opgespeld gekregen. Ze zijn bevorderd van commies derde klasse naar commies tweede klasse. De ambtenaren zijn tijdens de activiteit toegesproken door de voorzitter van de douanebond, de Inspecteur der Invoerrechten en Accijnzen en de directeur van de Belastingdienst. Joël Pinas sprak namens de groep commiezen een dankwoord uit. Hij gaf aan dat er een goede balans moet zijn tussen plichten en rechten.

“Waardering is ontzettend belangrijk en de beste manier om waardering te krijgen is door de klant de best mogelijke service te geven. Een tevreden klant betekent een gewaardeerde medewerker. Dat is waar we samen naartoe moeten werken en dat elke dag,” zei Ismaël Kalaykhan, directeur van de Belastingdienst.

De douane valt onder de Inspectie der Invoering & Accijnzen en is onderdeel van de Belastingdienst Suriname. Enige tijd geleden heeft de installatie plaatsgevonden van een werkgroep die verantwoordelijk zal zijn voor het ontwikkelen van een praktisch plan voor de reorganisatie van de Inspectie.

Het versterken van het douanekorps is een van de belangrijke onderdelen van de voorgenomen reorganisatie. Deze reorganisatie valt onder een uitgebreid traject van hervorming binnen de gehele Belastingdienst.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVersterken douanekorps belangrijk voor reorganisatie