zaterdag 28 januari 2023
22.2 C
Paramaribo
2 C
Amsterdam
0
(0)

Verruiming uitgangsverbod met open armen ontvangen

lees ook ...

Asking the IMF to construct additional prisons

The administration can now request funding for more prison construction from the International Monetary Fund (IMF) as negotiations have begun. The number of people who use social media to vent their a...

Op de eerste dag dat de avondklok om 23.00 uur is ingegaan, was het druk in Paramaribo. Luid muziek en mensen die plezier hadden waren te zien. Grote en kleine groepen waren gezellig bij elkaar.

Waka Pasi en omgeving mochten velen, die gaan en komen accommoderen. De ‘parasols in de lucht’ stonden er feestelijk bij. Ook de politie was  vertegenwoordigd, maar toch onvoldoende voor de drukte. Parkeren was een probleem, omdat er geen plek was, en ook de ‘parkeerwachters’ nergens een ander plek kon vinden. Velen hebben niet in de omgeving kunnen parkeren.

“Het is niet zo druk,” zegt een politie van de  bikers-unit. “Het kan aardig druk worden. Dit valt mee.” De verruiming van het uitgangsverbod is flink gevierd. Ook op het oude vlaggenplein heeft men er geen gras over laten groeien. Er is ook vanuit kofferbakken luid ‘gefeest’, misschien omdat er daar geen ordehandhaver was.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVerruiming uitgangsverbod met open armen ontvangen