dinsdag 6 december 2022
25 C
Paramaribo
6.1 C
Amsterdam
4.5
(2)

Verpleegkundige gearresteerd voor verstrekken valse vaccinatiebewijzen

lees ook ...

Teleperformance heeft werknemers nodig

Een vertegenwoordiging van het bedrijf Teleperformance bracht op woensdag 30 november jongstleden minister Steven Mac Andrew van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken (AWJ) een kennismakingsbezoek. Hi...

Voor het verkopen van vaccinatiekaarten zonder om het vaccin toe te dienen aan de personen die zich hebben aangemeld, zijn een verpleger en twee kompanen aangehouden voor valsheid in geschrifte. Deze valse vaccinatiebewijzen werden verkocht voor 40 euro. De verpleger heeft een volmondige bekentenis afgelegd.

De man zou verder hebben gezegd dat hij de kaarten heeft verkocht op alle locaties waar hij was ingedeeld. De personen gingen wel naar de plaats waar er gevaccineerd werd, maar de verpleegkundige spoot de vaccin niet in voor hen.

Er vond normaal telling plaats van het aantal gevaccineerde personen waar hij werkte, waarbij hij deed alsof eenieder het vaccin had gekregen. Intussen hebben ook de twee andere verdachten hun verklaringen afgelegd bij de politie. Het is vooralsnog niet duidelijk hoe lang zij al bezig waren met deze valse praktijken.

De twee andere personen zochten naar personen die een kaart wilden kopen, terwijl de verpleger de vaccinatiekaarten af stond. Het geld werd daarna onderling verdeeld. Deze zaak wordt verder onderzocht. Of er nog meer personen betrokken zijn in deze zaak moet het onderzoek uitwijzen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVerpleegkundige gearresteerd voor verstrekken valse vaccinatiebewijzen