Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Veroorzaker dodelijke aanrijding rijdt verder

Geplaatst

op

door

Een man is in de vroegemorgen van zondag 12 mei liggend langs de weg nabij de kruising van de RingwegZuid en De Boerbuitenweg aangetroffen.

Het betreft een man van hindoestaanse afkomst, slank van postuur met een geschatte lengte van 1.70 meter. Hij moet rond de 45 jaar oud zijn en hij was gekleed in een blauwe jeans broek, een blauwe T-shirt en zwarte sportschoenen. Het personalia van deze man is vooralsnog niet bekend bij de politie.

De politie van bureau Munderkreeg via het Command Center de melding dat een man bewusteloos langs de bovenvermelde weg lag. Het man is aangetroffen maar was niet aanspreekbaar. Deambulance werd vervolgens ingeschakeld. Het ambulance personeel dat ter plaatseverscheen gaf aan dat de man geen teken meer van leven vertoonde. Een daarnaingeschakelde arts stelde de dood van deze man officieel vast.

Politioneel onderzoek heeftnaar voren gebracht, dat de man een voetganger was. Dat hij door een voertuigis aangereden en dat de bestuurder van dat voertuig is door gereden. Hetslachtoffer is daardoor in hulpeloze toestand achtergelaten. Het ontzieldelichaam is na afstemming met het Openbaar Ministerie ter obductie in beslagheeft genomen. Inmiddels is het onderzoek van deze zaak overgedragen aan deVerkeersunit van Regio Paramaribo. Met het overlijden van deze voetganger staatde verkeersbarometer landelijk op 27.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Suriname

VCB Hosselaar doet aangifte tegen politie ambtenaar

Geplaatst

op

door

De politie van het bureau Keizerstraat heeft onlangs een actie gedraaid in de binnenstad van Paramaribo. Het gaat bij deze om een zuiveringsactie om illegale verkopers in de omgeving van de Centrale markt en de VCB bank in de kraag te vatten. Volgens enkele hosselaars die dagelijks voor de VCB bank zijn ging niet alles feilloos. Volgens een hosselaar is hij bij die actie door een agent die bekend bij hem is gezakkenrold . Culturu.com sprak met de aangever van het geval en de politie.

Lees verder

Suriname

Centrale Markt krijgt grote schoonmaakbeurt

Geplaatst

op

door

De Centrale Markt van Suriname gelegen aan de Waterkant geniet momenteel een grote schoonmaakbeurt. Het schoonmaken van de markt gebeurt op regulier basis maar om een bepaalde periode kiest de leiding van de markt er voor om een grote schoonmaak van de markt te doen. Culturu.com bracht ook een bezoek aan de grote schoonmaak en had een gesprek met de marktmeester, John Lecton

Lees verder

Meest gelezen

X