Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Veroorzaker dodelijke aanrijding rijdt verder

Geplaatst

op

door

Een man is in de vroegemorgen van zondag 12 mei liggend langs de weg nabij de kruising van de RingwegZuid en De Boerbuitenweg aangetroffen.

Het betreft een man van hindoestaanse afkomst, slank van postuur met een geschatte lengte van 1.70 meter. Hij moet rond de 45 jaar oud zijn en hij was gekleed in een blauwe jeans broek, een blauwe T-shirt en zwarte sportschoenen. Het personalia van deze man is vooralsnog niet bekend bij de politie.

De politie van bureau Munderkreeg via het Command Center de melding dat een man bewusteloos langs de bovenvermelde weg lag. Het man is aangetroffen maar was niet aanspreekbaar. Deambulance werd vervolgens ingeschakeld. Het ambulance personeel dat ter plaatseverscheen gaf aan dat de man geen teken meer van leven vertoonde. Een daarnaingeschakelde arts stelde de dood van deze man officieel vast.

Politioneel onderzoek heeftnaar voren gebracht, dat de man een voetganger was. Dat hij door een voertuigis aangereden en dat de bestuurder van dat voertuig is door gereden. Hetslachtoffer is daardoor in hulpeloze toestand achtergelaten. Het ontzieldelichaam is na afstemming met het Openbaar Ministerie ter obductie in beslagheeft genomen. Inmiddels is het onderzoek van deze zaak overgedragen aan deVerkeersunit van Regio Paramaribo. Met het overlijden van deze voetganger staatde verkeersbarometer landelijk op 27.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Suriname

Veroorzaker aanrijding laat slachtoffers in hulpeloze toestand achter

Geplaatst

op

door

De politie van de verkeersunit van Regio Midden kreeg in de vroege ochtend van zondag 12 mei melding van het Command Center, dat een auto twee voetgangers aan de Kwattaweg had aangereden.

De wetsdienaren gingen naar de opgegeven locatie en troffen de slachtoffers ter plaatse aan. De slachtoffers waren de 48-jarige Mukesh, J. en de 50-jarige Sharmiladebie, T. Zij verklaarden dat terwijl zij de straat overstaken zij door een blauw gelakte personenauto zijn aangereden. Dat de autobestuurder na de aanrijding is door gereden. De slachtoffers werden per ontboden ambulance overgebracht naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis om medisch behandeld te worden.
Twee dagen na de aanrijding meldde de 24-jarige autobestuurder zich aan bij de politie. Het betreft in deze de 24- jarige Armand, E. Armand verklaarde verder dat hij de auto gesloopt had en de autozittingen verbrand had om bewijsmateriaal weg te maken.

Op zijn aanwijzing werd de locatie aangedaan waar hij de losse delen van de auto verstopt had. In het belang van het onderzoek zijn de losse delen van de auto door de politie in beslag genomen. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Armand, E. hangende het onderzoek in verzekering gesteld door de politie. Armand is niet in het bezit van een rijbewijs.

Lees verder

Suriname

Verdachte aangehouden bij een “road-block” van de politie

Geplaatst

op

door

Rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade,bijgestaan door andere collegae, hebben tijdens een al geheleveiligheidscontrole, op zaterdag 4 mei in het district Brokopondo een voertuigbestuurdertot stoppen gesommeerd.

Daarbij is de 26-jarige meerijder Mugabe, A.aangehouden, nadat op hem verschillende drugssoorten zijn aangetroffen en inbeslag genomen.

Volgens verklaring van Mugabe is hij drugsgebruiker.Hij is hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Lees verder

Meest gelezen