dinsdag 6 december 2022
32.6 C
Paramaribo
6.1 C
Amsterdam
4.3
(3)

Verontwaardiging binnen samenleving over inbraak politiebureau

lees ook ...

Regeringsbeloften geschreven op water

Bij zijn aantreden beloofde Santokhi dat hij de koers binnen een week omlaag zou brengen en met het IMF zou werken om de economie gezond te maken op zo’n manier dat de bevolking het niet zou voelen. O...

Er is binnen de samenleving verontwaardigd gereageerd op de inbraak bij de afdeling Kapitale Delicten te Nieuwe Haven. Velen vragen zich af hoe er op een politiebureau kan worden ingebroken. Hoofdinspecteur Humphrey Naarden spreekt van een vervelende zaak. Er is 16.000 euro en ruim SRD 40.000 gestolen. Dit geld werd in beslag genomen bij de onlangs overleden Walter Bouterse.

“Het blijft een vervelende zaak als er spullen worden weggenomen op een politiebureau. Dus wat dat betreft kan ik begrijpen dat de gemeenschap er niet zo happy mee is. Trouwens wij als KPS ook niet, vandaar dat wij er alles aan zullen doen om erachter te komen wie de persoon of personen zijn die deze diefstallen gepleegd hebben,” zegt Naarden.

Het is voor de politie nog onduidelijk hoe de inbrekers het gebouw hebben betreden en hoeveel mensen de daad hebben gepleegd. Naarden zegt dat het onderzoek nog gaande is.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

6 REACTIES

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVerontwaardiging binnen samenleving over inbraak politiebureau