zondag 19 mei 2024
26.6 C
Paramaribo
18.1 C
Amsterdam
0
(0)

Vernieuwing bij NOB: Shalini Khedoe aangesteld als commercieel directeur

lees ook ...

Interline overeenkomst Surinam Airways en Winair vergroot mo...

Surinam Airways en Winair hebben nu een ‘interline-overeenkomst’. De vliegmaatschappijen breiden beiden hun bestemmingen uit door deze samenwerking. Men komt nu veel eerder aan op de bestemming, omdat...

De Nationale Ontwikkelingsbank (NOB) heeft na meer dan twintig jaar een tweekoppig directieteam gevormd met de benoeming van Shalini Khedoe tot commercieel directeur, naast aanhoudende president-directeur Sandy Cameron. Met Khedoe’s aanstelling voldoet de NOB aan haar statuten en de richtlijnen van de Centrale Bank van Suriname.

Khedoe, die al ruim acht jaar bij de NOB werkt en eerder in managementfuncties heeft gefunctioneerd, zal zich inzetten voor het versterken van de financiële positie en de uitbreiding van financiële producten en diensten. Minister Stanley Raghoebarsing van Financiën en Planning kondigde ook een vernieuwde raad van commissarissen (rvc) aan, onder leiding van Reguillo Hira. Nieuwe leden Thelma Douglas en Miguel Ameerun vervangen Robbie Poetisi en Monique Sowidjojo. President-commissaris Hira en leden Claudine van Emden en Nicole Deira zijn herbenoemd.

Raghoebarsing prees de kwalitatieve versterking van het kader, wat de voortgang en groei van de NOB zal waarborgen. De bewindsman benadrukte de voortdurende transformatie van de bank naar een respectabele instelling.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVernieuwing bij NOB: Shalini Khedoe aangesteld als commercieel directeur