woensdag 17 april 2024
25 C
Paramaribo
4.9 C
Amsterdam
5
(1)

Vernieling leidt tot nieuwe aanhouding voor recent vrijgelaten gevangene

lees ook ...

Vernieuwing bij NOB: Shalini Khedoe aangesteld als commercie...

De Nationale Ontwikkelingsbank (NOB) heeft na meer dan twintig jaar een tweekoppig directieteam gevormd met de benoeming van Shalini Khedoe tot commercieel directeur, naast aanhoudende president-direc...

V.A. (47), die recentelijk uit de gevangenis is vrijgelaten, is opnieuw gearresteerd en in hechtenis genomen wegens vernieling van een woning. De politie van Livorno heeft haar in hechtenis genomen na een aangifte van vernieling door de 67-jarige beheerder van het huis.

Volgens de aangeefster is de woning eigendom van haar zoon, V.R., die momenteel in het buitenland verblijft. Ze is door haar zoon aangesteld als beheerder van de woning. De aangeefster kreeg in de vroege ochtend van 16 februari een telefoontje van de buren waarin werd gemeld dat een vrouw vernielingen aanbracht aan de woning.

Bij aankomst constateerde de beheerder dat drie schuiframen en een televisieantenne waren vernield. De verdachte, V.A., was volgens de aangeefster op 15 februari uit de gevangenis vrijgelaten. Het voorwerp waarmee de vernielingen werden aangericht, werd aangetroffen en door de politie in beslag genomen.

De politie heeft de verdachte opgespoord en aangehouden. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte opnieuw in hechtenis genomen, meldt de politie Public Relations.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVernieling leidt tot nieuwe aanhouding voor recent vrijgelaten gevangene